Каварна. Кметът Нина Ставрева положи първата копка на проекта Реконструкция

...
Каварна. Кметът Нина Ставрева положи първата копка на проекта Реконструкция
Коментари Харесай

Добрич: Стартира проектът „Реконструкция и рехабилитация на общински пътища в Община Каварна“

Каварна. Кметът Нина Ставрева постави първата копка на плана „ Реконструкция и рехабилитация на общински пътища в Община Каварна “, оповестиха от пресцентъра на Общината. Проектът е на стойност близо 5 800 000 лева, като обгръща рехабилитация на четири сектора: Каварна – Топола- Каварна; Каварна – Балчик- Божурец ; Каварна –Балчик – Топола – Местност Иканталъка, граница с Община Балчик и Шабла- Каварна – Раковски – Иречек.
И четирите трасета ще бъдат преасфалтирани и прекарани оптични кабелни мрежи, като в Божурец и в Местност Иканталъка ще бъдат сменени и бордюрите.
По време на ремонта ще бъде направена нужната организация обвързвана с безпроблемното придвижване. Във връзка с наближаващия летен сезон пътят Каварна –Балчик – Топола – Местност Иканталъка ще бъде приключен пръв.
„ Днес откриваме строителството на първия от няколко огромни инфраструктурни планове, които ще се осъществят на територията на община Каварна, с помощта на извоюваното от Общината Европейско финансиране. Изпълнението на този план ще способства освен за подобряването на инфраструктурата в региона, само че и за развиването на локалния бизнес и на туризма. Благодаря на всички сътрудници от общинска администрация, които работиха по този план. Пожелавам на строителите противоречива работа и положително време. Община Каварна ще следи обектът да бъде изпълнен качествено и в период. На добър час! “, съобщи кметът на Община Каварна Нина Ставрева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР