Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева посрещна в кабинета

...
Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева посрещна в кабинета
Коментари Харесай

Добрич: Кметът на Община Каварна Нина Ставрева посрещна в кабинета си отбора на ЦСКА

Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева посрещна в кабинета си Стойчо Стоилов, Георги Велинов, Ивайло Иванов, Кирил Динчев, Божидар Чорбаджийски, Кирил Десподов и Едвин Джеси. Това оповестиха от пресцентъра на Община Каварна . Футболистите подариха на Ставрева юбилейната фланелка на ЦСКА по случай 70-та годишнина на тима и формалния екип, с който отборът играе своите мачове в шампионата на Първа лига. От своя страна кметът сервира на легендата Георги Велинов икона на Свети Георги и пожела на тима да победи Лудогорец на следващия ден с 3:0. Пред Общината почитатели на ЦСКА чакаха своите любимци, с цел да се снимат с тях и да ги поддържат преди дуела на следващия ден.
" Армейците " посетиха и детска градина " Здравец ", където раздадоха на децата топки и календари с подписи на футболистите. Малчуганите бяха извънредно разчувствани от опцията да се допрян до част от своите идоли и не пропуснаха да си създадат фотоси с тях. За доста от децата днешната среща беше сбъдната фантазия.
ЦСКА е на лагер в курортен комплекс „ Албена ” преди значимото посещение в Разград на следващия ден и по покана на кмета на Каварна госпожа Нина Ставрева, която е огромен последовател на тима, част от играчите и щаба бяха на посетители в града.
Представителите на ЦСКА зарадваха и младите футболни гении от детско-юношеската школа на „ Калиакра ” – Каварна и им дадоха скъпи препоръки за пътя, по който са поели - а точно този към огромния спорт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР