Kaufland Service IT HUB ще предизвика участниците в престижния международен

...
Kaufland Service IT HUB ще предизвика участниците в престижния международен
Коментари Харесай

Kaufland Service IT HUB е партньор на международния Datathon 2020

Kaufland Service IT HUB ще провокира участниците в влиятелния интернационален Datathon 2020 - Data Science Хакатон, с действителен проблем от работата на софтуерната компания. Събитието ще се състои с нейна поддръжка и напълно онлайн от 15 до 17 май.
Участниците ще имат опция да основат планиран модел за ръководство на доставки, посредством който да бъде облекчена работата на централния склад, като в това време се понижи размерът бракувани артикули по магазините. Участниците ще работят с близки до действителните бизнес данни и ще би трябвало да изработят решение въз основата на изкуствен интелект, като употребяват разнообразни програмни езици. Екипите ще разполагат с 48 часа, с цел да предложат решение на предизвикването,  като работещите решения ще бъдат внедрени в работния развой.
„ Datathon ни дава опция да предизвикаме IT общността от целия свят и да работим дружно за задачата ни да прилагаме най-новите технологии в интерес на клиентите и чиновниците ни, тъй че да предоставяме още по-добро прекарване по-време на извършване на покупки или с цел да облекчим работния развой “, разяснява мениджърът на Kaufland Service IT HUB Иван Георгиев.
„ Kaufland Service IT HUB поддържа събитието от самия му старт през 2017 година. Част от решенията, които участниците предложиха при предходните издания, към този момент се тестват сполучливо и по тази причина за поредна година заставаме зад Datathon-а, който се утвърди и потвърди своя принос “, сподели Пенчо Добрев, началник на отдел „ Business Intelligence, Artificial Intelligence, Data services ” в Kaufland Service IT HUB, който взе участие в Datathon от неговото основаване.
Инициативата се провежда от Data Science Society - българска доброволческа общественост от специалисти в обработката, моделирането и разбора на данни. За трета поредна година надпреварата Datathon се организира на интернационално равнище. В последното му издание, което се организира на четири места - София, Бангалор, Джайпур и Бейрут, се включиха над 140 участници. До финала доближиха шест тима, четири от България и два от Ливан.
За Kaufland Service IT HUB
Kaufland Service IT HUB е част от софтуерната компания Schwarz IT, която основава решения и процеси за най-голямата европейска група в бранш търговия – основаната в Германия Schwarz. Чрез своите хъбове Schwarz IT създава технологии, които усъвършенстват преживяването на клиентите в над 11 500 хипермаркета на 2 континента, подкрепят работата на над 420 000 чиновници в групата и способстват компанията да се отличава от съперниците на пазара. Компанията започва своята активност в България след оценка на IT бранша и капацитета на страните от групата през 2016 година. Програмните езици и предоставяните решения са в региона на MobileSAP development, Java, BI, SharePoint, както и application support и Infrastructure administration.
 
За повече информация
https://www.ithub.kaufland.bg/
https://www.linkedin.com/company/kaufland-service/
https://www.facebook.com/kauflandithub/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР