Kaufland България модернизира девет от хипермаркетите си през 2021 г.,

...
Kaufland България модернизира девет от хипермаркетите си през 2021 г.,
Коментари Харесай

Kaufland инвестира близо 16 млн. лева в модернизация на свои хипермаркети

Kaufland България модернизира девет от хипермаркетите си през 2021 година, като влага за това близо 16 млн. лв.. Инвестицията е в подтекста на дълготрайните дейности на компанията нейните обекти и асортиментът в тях да дават отговор на последните трендове в модерната търговия, на най-високите упования на потребителите, както и на техния все по-разнообразен усет.

През предходната година Kaufland обнови хипермаркетите си в ж.к. „ Меден рудник “ в Бургас, в кв. „ Владислав Варненчик “ във Варна, както и тези в Благоевград, Казанлък, Кюстендил, Севлиево, Горна Оряховица, Видин и Пазарджик. Те към този момент посрещат клиенти с по-модерен интериор и функционални решения, които разрешават комфортен и подсъзнателен избор измежду многообразие от качествени и свежи артикули. Във всеки от обектите е интегрирана навигационна система по интернационален стандарт, основана за улеснение на потребителите – насочващи табели, цветова идея и надписи по стените, тъй че клиентите елементарно да се ориентират измежду продуктовите секции на хипермаркета и бързо да се доближават до търсените от тях артикули.

Осигуряването на първокласен и разнороден подбор на отлични цени е едно от най-важните потребителски обещания на Kaufland. Търговската верига предлага портфолио от 20 000 продукта в най-големите обекти си обекти в страната. Благодарение на модернизациите нарастването на питателните артикули в деветте магазина е приблизително с 1 000 продукта, а на нехранителните – с 200.



В унисон с дейностите на Kaufland за поддръжка на българските производители в осъвременените хипермаркети са обособени фермерски щандове, на които веригата предлага многообразие от висококачествени български артикули. За да отговори на потребностите на клиенти за бързо извършване на покупки в забързаното всекидневие, във всички обновените обекти веригата разположи така наречен „ To Go “ витрина. Тя предлага качествени и свежи пакетирани храни и питиета, комфортни за консумация.

Като част от процеса по рационализация са сменени хладилните витрини на хипермаркетите в Благоевград, Казанлък, Кюстендил, Севлиево, Горна Оряховица, Видин и Пазарджик. Те са със стъклени порти и употребяват изцяло безвреден хладилен сътрудник, което ги прави най-малко 15% по-енергийно ефикасни спрямо досегашните. Във всички обекти в хладилните витрини е сложено и LED осветяване. Мярката е за запазване на околната среда и е част от цялостната политика на компанията да строи, оборудва и модернизира своите обекти съгласно последните екологични трендове.

В осъвременените хипермаркети е възобновено и оборудването на пекарните, където клиентите на комерсиалната верига могат да намерят богат избор от самун и тестени произведения, изпечени на място.

Като водач на пазара Kaufland България непрестанно влага в удовлетвореността на своите клиенти посредством създаване и тестване на нови концепции. Процесът на рационализация на магазините е резултат от задълбочено изследване, с което компанията разпознава потребностите, желанията и настройките на клиентите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР