Kaufland България и Автокино“, ще завърши тазгодишното си турне из

...
Kaufland България и Автокино“, ще завърши тазгодишното си турне из
Коментари Харесай

Карлово ще е последната спирка от пътуващото автокино на Kaufland

Kaufland България и „ Автокино “, ще приключи тазгодишното си турне из страната в Карлово. От петък до неделя в това число събитието, което ще се организира на паркинга на веригата в града, ще предложи на посетителите неповторимо преживяване и опция да гледат някои от най-актуалните български игрални филми непосредствено от удобството на своите коли.

Фестивалът ще стартира на 21-ви октомври с прожекцията на сполучливата черна комедия „ Жълт олеандър “. В събота вечер, напряко от снимачната площадка, на събитието ще дойде режисьорът, сценарист и артист Ники Илиев. Точно в 19:00 часа той ще се срещне с почитателите си в Карлово, с цел да показа продължението на хитовата комедия „ Завръщане 2 “ и да показа с присъстващите бъдещите си проекти и планове.

Другите кино заглавия, които карловци ще могат да гледат на особено издигнатия екран от 50 м², са „ Петя на моята Петя ”, „ Бягство “ и „ Бай Иван: филмът “. Те ще могат да си закупят билети на понижена цена, като точна информация за програмата на фестивала може да бъде открита на.

Карлово е последната спирка от обиколката на автокиното под звездите в страната. От края на юли до момента, в границите на взаимната самодейност сред Kaufland България и „ Автокино “, са се провели над 130 прожекции на общо 10 настоящи български кино лентата. Уникалните по рода си събития са продължение на концепцията на най-голямата комерсиална верига за развиването на така наречен One Stop Shopping. В неговата основа е залегнала концепцията за обезпечаване на допустимо най-голямо многообразие от услуги, места и способи за превозване на свободното време под един покрив.

„ В Kaufland непрестанно разширяваме броя и избора на услуги, които предоставяме на нашите клиенти. Партньорството с „ Автокино “ ни даде опция да споделим актуалните български филми с над 3000 гости в пет български града. Инициативата ни, която стартира от София и продължи в Петрич, Хасково, Сливен и Карлово, провокира огромен интерес даже у хора от прилежащи обитаеми места “, разяснява ръководителят на направление „ Централно ръководство на недвижимостите “ в Kaufland България Диана Костова.

Освен да избират кой от новите родни филми да гледат от седалката на автомобила си, посетителите на автокиното в другите градове имаха опцията да се срещнат и да беседват с част от звездния актьорски състав на лентите като Китодар Тодоров и партньорката му от кино лентата „ Жълт олеандър “ - нашумялата млада актриса Стефани Ивайло.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР