Kaufland България допълва висококачествения си асортимент с нова серия германски

...
Kaufland България допълва висококачествения си асортимент с нова серия германски
Коментари Харесай

Kaufland България разширява асортимента си с 10-те най-търсени немски колбаси

Kaufland България добавя висококачествения си подбор с нова серия немски салами от личната си марка К-Classic. Десет от най-търсените за немската кухня месни произведения – наденички, колбаси и шунки, в това число обичайните леберкез и дебърцини, боквурст, бирена шунка, пастет, както и пуешки минивурст към този момент се оферират в магазинната мрежа. Селекцията от артикули е съобразена с българския усет и търсенето на клиентите.

Новите наденички и салами, които към този момент са в магазините в България, се създават в личния цех на Kaufland в Южна Германия - гр. Хайлброн. Това подсигурява многостепенен надзор на качеството както при суровината, по този начин и в индустриалния развой и логистиката към магазините на веригата.

При производството се съблюдава многостепенен надзор на качеството, включващ процеси от приема на месото, през спазването на спецификациите на продуктите, висока хигиена при заготвяне и пакетиране, както и предпазване и превоз при специфичен температурен режим. Артикулите се доставят в магазинната мрежа на Kaufland България сред 36 и 48 часа след производството им в Германия.

Новите салами се създават по типичен немски и австрийски предписания. Процесът по подготвяне е без механично отделяно месо. Продуктите се създават и пакетират при висока хигиена, като в целия развой има единствено отчасти присъединяване на хора. Достъпът е стеснен и съвсем напълно механизиран, като човешкият фактор е стеснен главно до процесите първоначално и в края му. Процесите се правят при непоколебим температурен режим. Специалните опаковки на саламите подсигуряват запазването на качеството на месните произведения до крайния им период, а на етикетите е посочена нужната информация за потребителите като състав, хранителна стойност, генезис на месото и производител.

Лидерът в ритейла има четири лични завода в Германия, в които се създават разнообразни типове месо и месни артикули. „ Заводът в Хайлброн е един от основните за произвеждане на салами и месни деликатеси за потребностите на магазинната мрежа на Kaufland в Европа. Той е високотехнологичен и особено издигнат за Kaufland. Спазваме всички условия за качество. Месото е с високо качество от животни, отглеждани в Германия при доста положителни условия. Неговата прохлада и качество се ревизира както от самостоятелни институции, по този начин и при банкет в индустриалната база в Хайлброн. “, разяснява Радослав Куртев, началник направление „ Свежи храни и лични марки “.

Качеството и разнообразието на новите салами, предлагани в Kaufland, е тематиката на новия епизод от поредицата „ За качеството с Биляна Гавазова “. За още информация за богатия подбор, хрумвания за подготвяне и гарниране на саламите, както и за строгия надзор, който ритейлърт ползва прилага в производството им, можете да гледате в.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР