Катрин, принцесата на Уелс, се извини за редикатирана си официална

...
Катрин, принцесата на Уелс, се извини за редикатирана си официална
Коментари Харесай

Принцесата на Уелс се извини за редактираната си снимка

Катрин, принцесата на Уелс, се извини за редикатирана си публична фотография, поради която осведомителните организации, изтеглиха изображението от системите си, съобщи Агенция Франс Прес.


42-годишната Кейт не се е появявала на обществени места, откогато взе участие в църковна работа на Коледа, а през януари претърпя коремна интервенция, което подхрани спекулациите за здравословното ѝ положение.

На 10 март офисът ѝ в двореца Кенсингтън се опита да разсее слуховете, като популяризира публична фотография, за която се твърди, че е направена от брачна половинка й принц Уилям, на която брачната половинка му е с трите им деца.

Но бързо се появиха въпроси по отношение на портрета за Деня на майката, на който усмихнатата Кейт, повърхностно облечена и седнала в култивиран стол, е заобиколена от принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Те включваха няколко несъответствия, като да вземем за пример това, че ципът на якето на Кейт е погрешно подложен на едно място, а част от ръкава на принцеса Шарлот липсва.

Косата на осемгодишната принцеса също по този начин приключва внезапно на рамото ѝ.

След като уважаваната английска осведомителна организация Press Association се причисли към възходящия протест, Кейт направи изказване.

" Подобно на доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактирането ", написа тя.

" Искам да се извиня за объркването, което провокира фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден. "

Британските медии цитираха неназовани кралски източници, съгласно които Кейт е направила " дребни корекции " на фотографията.

Дворецът Кенсингтън обаче съобщи, че няма да разгласява още веднъж истинската, нередактирана фотография./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР