Катрин Омани, която стана известна след риалити предаването Истинските домакини

...
Катрин Омани, която стана известна след риалити предаването Истинските домакини
Коментари Харесай

Какво ли й е на Меган? Хари излизал с 10 години по-възрастна...

Катрин Омани, която стана известна след риалити предаването " Истинските домакини от Вашингтон ", разкри, че е излизала с принц Хари през 2006 година

Риалити звездата споделя за времето, прекарано с английския принц, откакто научава, че Хари написа за някогашните си приятелки в новата си книга - Spare.

Катрин споделя, че през 2006 година е изживяла " времето на живота си " с принц Хари, който й е дал " най-страстната целувка ", която в миналото е получавала. Двамата се срещнали в бар в Лондон, когато Хари е едвам на 21 година, а Омани е с повече от 10 години по-голяма от него. 

Омани споделя пред " Сън ", че двамата се държали като младежи по време на връзката им. Излизали на срещи и даже театралничили за общи фотоси във вана. Катрин даже дала на Хари прякора " бебе ", тъй като имал навика да смуче близалки. 

По това време риалити звездата е към този момент разграничена с някогашния си брачен партньор Стивън, а за Хари се счита, че таман е завършил дълготрайна връзка с Челси Дейви. Катрин споделя, че не е сигурна дали Хари и Челси са били разграничени, до момента в който двамата са прекарвали време дружно.

" Съмнявам се, че ще бъда в книгата на Хари, защото принцът не може да избяга с 34-годишна майка на две деца, това просто не е редно ", споделя тя. 

Връзката им не траяла дълго, и скоро откакто връзките им завършили, Хари сменил номера си. Омани споделя, че го видяла години по-късно, през 2009 година на поло мач в Барбадос. Риалити звездата към този момент била омъжена за втория си брачен партньор, само че Хари отишъл да я поздрави, когато я видял. 

" Изживях най-хубавото си време, когато бях с Хари. Мисля, че и двамата много се харесвахме, само че той бе прекомерно млад за мен. Ако беше 10 години по-възрастен и не беше кралска персона, щеше да бъде идеалният мъж за мен ", споделя риалити звездата. 

Катрин Омани е английска риалити звезда и интериорен дизайнер. Родена е в Лондон, само че се мести в Съединени американски щати през 2008 година, с цел да се омъжи за втория си брачен партньор Чарлз Омани. През 2010 година стана известна с присъединяване си в американската риалити поредност на Bravo. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР