Като вече пораснали момичета знаем колко е важно да полагаме

...
Като вече пораснали момичета знаем колко е важно да полагаме
Коментари Харесай

Топ 5 продукта за слънцезащита това лято

Като към този момент пораснали девойки знаем какъв брой е значимо да поставяме грижи за кожата си. Истината е, че слънцето оказва въздействие върху кожата на всички места. Без значение дали сме в града или на плажа. Затова не би трябвало да се срещаме да използваме отбрана чак когато сложим кърпата на плажа. Важното е да помним, че грижата за кожата е инвестиция в богата възвръщаемост и в случай че я превърнем в ежедневна рутина, тя ще ни се отблагодари. Днес ви даваме оферти за няколко слънцезащитни артикули на Laboratorios BABÈ , с които лятото ви да бъде нехайно и с постоянен и хубав загар!

Правилната слънцезащита е ключът към опазване на кожата млада и еластична по-дълго. В листата " наложителни артикули " е значимо да имаме крем за тяло с висок фактор и профилиран артикул за потребностите на лицето, защото то е най-изложената на слънце част от човешкото тяло. Затова и през цялата година избираме да се доверим на слънцезащитен суперфлуид за лице с SPF 50 без оцветяване , както и слънцезащитен флуид за лице с оцветяване с SPF 50 . Те защищават от нездравословното въздействие на градското замърсяване, леки са като текстура и имат хиалуронова киселина в състава за дълбока хидратация, което е гаранция, че кожата ни ще остане подхранена през целия ден. Продуктите не вършат лицето лъщящо, което е изключително значимо както с цел да се чувствате добре, по този начин и с цел да запечатвате самоуверено всеки летен спомен със фотография, без да се притеснявате!
 По-ниски балове на НВО след 7. клас поради онлайн образованието 11 юли 2022 | Софийската математическа гимназия още веднъж е с най-голям най-малък бал за кандидатстване след 7. клас в столицата...


Когато става дума за слънцезащита за тялото, съвсем всяка от нас е имала най-малко по едно по-неприятно слънчево изгаряние по време на лятна почивка през годините, което ни е предиздвикало да си научим урока. Затова и с днешна дата залагаме на безкопромисната отбрана и каним витамина на слънцето, без непотребни паники.

Слънцезащитен лосион за тяло с SPF 50 и транспарантен слънцезащитен спрей за тяло с SPF 50 са правилните ни спътници на всяко пътешестване. Лосионът предлага доста висока, широкоспектърна отбрана на тялото против UVA и UVB лъчи, като всмуква бързо и не оставя бели следи. Спреят пък е извънредно елементарен за нанасяне върху влажна или мокра кожа и бързо попивен. Освен това е водоустойчив, което го прави съвършен за летни спортове.



За да ни бъде кожата ни спокойна и да резервира естествените си баланс и влага, няма по какъв начин да пропуснем алое вера гела, който включваме като част от рутината за след излагане на слънце. Той охлажда и възвръща в дълбочина загубата на вода, която кожата е " претърпяла " след по-продължителни слънчеви бани. Приятно освежава, без да изсушава и ни основава чувство за хладина, по този начин скъпо в жарките летни дни.



Kожата неслучайно е най-големият орган в човешкото тяло. Тя е натоварена с доста задания, а от нас зависи дали ще се погрижим за нея по най-хубавия метод и с оптимална отбрана, с цел да ни отвърне със същото!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР