Като в приказките, любимият на Джулиана Гани я заведе през

...
Като в приказките, любимият на Джулиана Гани я заведе през
Коментари Харесай

Няма такава любов! Новият на Джулиана Гани я срази с подарък

Като в приказките, обичаният на Джулиана Гани я заведе през девет планини в десета, с цел да се откъснат от натоварения си график и да отбележат една година от началото на любовта си. В техния случай обаче планините са пет, тъй като двойката посрещна персоналния си празник в първокласна къща във вилна зона Ярема, която се намира на южния скат на Витоша. 

Там пък е събирателна точка на пет планини ​- Витоша, Верила, Рила, Лозенска и Плана планина. За празника Теодор беше подбрал фотоси с моменти от миналата година, които бяха закачени над огромно сърце от червени балони. Специалният й подарък беше голямо мече с корона и тематична торта с надпис: " Обичам те до луната и назад! ".

Изненадата очевидно разчувства Джулиана, която записа прочувствено обръщ​ение към Теодор, което качи и в обществените си мрежи, отбелязвайки, че това е една от най-трудните й, само че смислени години в живота й. Почитателите й означават, че единственият пропуск в събитието е отсъствието на питка, която Теодор прави чудесно и в действителност е първото, с което тъкмо преди година съумява да я впечатли.

Припомняме, че през януари би трябвало да се роди техният правоприемник, който ще носи име с буквата на майката на Джулиана ​- К. Преди събитието обаче ги чака още пътешестване до Чехия и още един огромен празник ​- първородният наследник на Джули - Давид, ще стане на 3 навръх 31 декември. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР