Като цяло се успокои ситуацията, спаднаха нивата на реките и

...
Като цяло се успокои ситуацията, спаднаха нивата на реките и
Коментари Харесай

Ситуацията след дъждовете в София се нормализира

Като цяло се успокои обстановката, спаднаха равнищата на реките и язовирите. Единствено река Лесновска е с нараснали равнища , тъй че там и сега са моите екипи и дружно с районната администрация могат да следят и да подхващат ограничения. Това съобщи във връзка с на територията на столицата кметът  Йорданка Фандъкова , представена от Българска телеграфна агенция. Тя взе присъединяване в самодейността " Заедно против езика на омразата "  на Столичната община и Организацията на евреите в България " Шалом ".

По думите й отсам ще продължи отводняването и почистването, където е нужно. Фандъкова е разпоредила да бъдат разказани вредите по общинската и частната инфраструктура. Тя означи, че общинската инфраструктура е значима, тъй като тук-там има безусловно изровени улици, които ще би трябвало да бъдат  възобновени, и то бързо . Щети има в районите  " Витоша ", " Нови Искър " и " Кремиковци ".

Няма проблеми с учебни заведения, и детски градини.
 Пороите не престават: Частично бедствено състояние във Враца, Криводол и Димово
Пороите не престават: Частично бедствено състояние във Враца, Криводол и Димово

Нови проблеми поради преваляванията има и в региона на столицата

Днес са подадени три нови сигнала за проблеми - най-вече за частни здания. Екипите на общината и пожарната спомагат на хората. Има и паднали дървета. Отстранени са клони и всичко, което може да бъде рисково. Разпоредено е и непрекъснато да се ревизира за изсъхнали дървета.

Няма потърпевши през последните два дни, увери Йорданка Фандъкова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР