Като социално отговорно предприятие ние от Топлофикация Русе предлагаме на

...
Като социално отговорно предприятие ние от Топлофикация Русе предлагаме на
Коментари Харесай

Топлофикация Русе предоставя на клиентите целогодишно гореща вода за 12,50 лева без ДДС на кубик

" Като обществено отговорно дружество ние от " Топлофикация Русе " предлагаме на клиентите опция да употребяват целогодишно гореща вода в за 12,50 лв. без Данък добавена стойност за всеки нужен и регистриран кубик. Кампанията ще продължи през цялата 2023 година ", съобщи инж. Севдалин Желев, шеф на топлофикационното сдружение. Той уточни, че програмата " Изряден клиент " се радва на сериозен потребителски интерес.

Изпълнителният шеф на топлофикацията в Русе напомни, че за присъединяване в програмата е належащо да бъдат изпълнени три условия.

Инж. Желев изясни, че първото условие е клиентът да няма просрочени, правосъдни и присъдени отговорности към топлофикацията и компаниите за дялово систематизиране. Второто изискване за включване в програмата за преданост всички самостоятелни уреди за дялово систематизиране да са с годна метрологична инспекция и да са изпълнени всички получени наставления.

„ Третото условие е потребителите да обезпечават опция за осъществяване на ежемесечен доклад на самостоятелните уреди за дялово систематизиране на техния топлинeн счетоводител. Това е допустимо посредством образен доклад или отдалечен доклад. “ съобщи инж. Желев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР