Като съучастник в едно безхаберие се е чувствал вече бившият

...
Като съучастник в едно безхаберие се е чувствал вече бившият
Коментари Харесай

Зам.-шефът на Безопасност на движението: Молех АПИ да оправи мантинелите и знаците

Като " съизвършител в едно безхаберие " се е чувствал към този момент някогашният заместник-председател на Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “ Димитър Илиев и по тази причина е подал оставка. Това изясни той пред Нова нюз. По думите му не е имало по какъв начин да способства за обезпечаването на пътната сигурност.

" Сблъскахме се с огромна опозиция от страна на институциите даже за дребни неща, които биха подобрили сигурността. На множеството места се изяснява по какъв начин няма да стане. В един миг взех решение да допускам ", съобщи Илиев.

Според него има знакови места, за които се знае, че там стават тежки произшествия, само че не се вземат ограничения. " Има голямо отвращение от страна на институциите да вземат решение проблемите. Знаково беше отношението на АПИ. Молех се да измием мантинелите, да надигнем знаците. Това отнемаше месеци ", счита той.

" В пътната сигурност корупцията убива. Пътища, които още не са издигнати, стартират да се ремонтират. Много се колебая в миналото да работя още веднъж в държавна администрация ", уточни Илиев.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР