Като продължение на благотворителната кампания на Пловдивска Митрополия и болнично

...
Като продължение на благотворителната кампания на Пловдивска Митрополия и болнично
Коментари Харесай

Болнично настоятелство с дарение за пострадалите от наводненията села в Карловско

Като продължение на благотворителната акция на Пловдивска Митрополия и болнично настоятелство „ Вяра, Надежда, Любов “ за поддръжка на фамилии от Карловско, наранени от наводненията през септември, в сряда – 30-ти ноември, пловдивският Митрополит Николай отслужи молебен за здраве пред чудотворната икона на Света Богородица „ Златна ябълка “ в църквата „ Св. Петка ” в село Богдан.

Богдан, дружно със селата Каравелово и Слатина, бяха измежду най-тежко потърпевшите от естествената буря в Карловския район.

Преди седмица Пловдивска Митрополия, болничното настоятелство и Министерство на земеделието направиха подаяние за засегнатите фамилии в региона. Болничното настоятелство подари самостоятелни пакети с медикаменти, санитарни материали от първа нужда, минерална вода и дезинфектанти на жителите на най-тежко потърпевшите села. Общинската болница в Карлово към този момент разполага с хирургична маса, предоставена също от „ Вяра, Надежда, Любов “. Пловдивска Митрополия и Министерство на земеделието подариха на всяко бедстващо семейство по 4м³ дърва за огрев.

Пловдивска Митрополия и Болнично настоятелство „ Вяра, Надежда, Любов “ ще продължат своите благотворителни акции в помощ на нуждаещите се и през 2023 година, твърдят от там.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР