Като обръщаме внимание на качеството на материала, кройката и силуета

...
Като обръщаме внимание на качеството на материала, кройката и силуета
Коментари Харесай

Най-добрият цвят. Разказваме ви кои цветови комбинации създават перфектната визия

Като обръщаме внимание на качеството на материала, кройката и силуета на модела, ние се стремим да създадем безупречна визия.

Нека открием тези печеливши цветови комбинации при облеклата, които наподобяват изключително представително и скъпо.

Карамел и мляко

За феновете на класиката потърсете комбинацията от нюанси на карамел и мляко. Дрехите в тази цветова скица наподобяват стилно и скъпо, с помощта на комбинацията от естествени цветове. Визията се добавя от златни бижута.

Аксесоарите като очила и колани, въпреки това, би трябвало да се избират в съществени нюанси, като черно или тъмнокафяво.

Кафяво и златно

 Друга класическа композиция, която постоянно наподобява скъпо, е тандемът кафяво и златно. Тази елегантна цветова скица основава спокоен и благороден тип, който ще подхожда на тези, които желаят да наподобяват стилно, сдържано и настоящо.

Тези цветове са и измежду подобаващите за образуване на главен дрешник. Основното в тази композиция е да не се прекалява с количеството злато. То може да бъде прекомерно натрапчиво, в случай че е прекомерно доста в комплекта.

Друг съвет: Златният цвят самичък по себе си към този момент е украсителен, тъй че облеклата в този колорит не изискват комплицирани кройки и доста аксесоари.

Червено и мрачно сиво.

Още двама представители на главните цветове, които дружно наподобяват стилно и представително, са аленото и тъмносивото. Сивото е идеално и за делова визия, защото прави визията по-събрана, а аленото прибавя спомагателна доза страст.

Основното предписание е да комбинирате нюанси с почти идентична температура. Например студен сив колорит на влажен асфалт би изглеждал отлично с алено, което е охладено с пръски лилаво.

Бяло и изумруд

Бялото и изумруденото дружно предават силата на лятото на лазурния бряг.

Тези нюанси несъзнателно припомнят за стилните курорти Ница или Кан, за елитните спортове голф и тенис. Затова подсъзнателно тази цветова композиция оказва въздействие върху възприемането на външния тип, като го прави в действителност първокласен.

Синьо и кремаво

Друга елегантна композиция е бежово и тъмносиньо.

Комбинацията е по едно и също време делова и неофициална, тъй че е толкоз подобаваща в офис пространството, колкото и в ресторантската конюнктура. А бежовото може да се употребява освен за топове или панталони, само че и за сака. Така че бежово сако върху синя риза и наследник панталон наподобява свежо и автентично.

Розово и алено

Ярката композиция от алено и фуксия постоянно наподобява стилно и скъпо. И двата цвята наподобяват еднообразно добре, без да са в какофония или да се конкурират един с различен.

И даже през студения сезон не трябва да се заобикаля, тъй като през зимата и при започване на пролетта сме толкоз лишени от цвят. Привличащият вниманието тандем от алено и розово може да компенсира този апетит за цветове.

Виолетово и синьо

Оригиналното комбиниране на лилаво и синьо наподобява поразително, само че в същото време умерено.

Двата цвята се уравновесяват взаимно и придават чувство за ефирност и полет на фантазията. Защото синьото е непроменяемо мечтателно, а лилавото оказва помощ да се прояви креативната страна. Не е изненадващо, че тези цветове нормално съпътстват хората, които мислят ексцентрично.

Тюркоазено и лилаво

Друга свежа композиция, която покачва статуса на визията, е тюркоаз и лилаво.

Цветовата композиция е подобаваща и за всички сезони. Всъщност можете да подберете нежната визия на тюркоазена плетена дебела рокля и лилава плетена жилетка. Или пък люлякова копринена блуза с тюркоазена пола за елементарен пролетен сет.

 Това са тези цветови тандеми, които могат да ни оказват помощ да изглеждаме свежи и стилни, ефектни и скъпи. И не се опасявайте да експериментирате, постоянно търсете свои лични стилни цветови схеми.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР