Като няма законност и ред, яжте нова конституция! С този

...
Като няма законност и ред, яжте нова конституция! С този
Коментари Харесай

Ти му говориш, то ти приказва

Като няма правда и ред, яжте нова конституция! С този опорен тезис министър председателят в "Оставка " пазари наедро депутати, с цел да легитимира анонимния план на Дани Ръбъл. Последно се схванаха с Марешки, само че данни за размера на договорката не се оповестяват. Почтеният аптечно-петролен необут таман рече, че свикването на Велико национално заседание било губене на време, и нещо се случи, та реши ненадейно, че таман в този момент било времето за това. Ти ги плюеш, те дават тип, че дъждец ги ръси и овации валят.

Междувременно кабинетът утвърждава главозамайващите 379 млн. лева за "реконструкция " на пътна права от 69 км., която щяла да бъде като пълноводна река за хората и бизнеса в Северозапада. За това жителите му трябвало да бъдат известени незабавно за изпълнените от ГЕРБ-авия клан задължения. Вероятно тъй като при закъснение на уведомяването може да решат, че ги будалкат. Или че пълноводната река във тип на кюлчета злато и пачки от по 500 евро ще се излее в сметките на ангажираните.

Като стана дума за тези записи, посочената за прокурорка на Движение за права и свободи Боряна Бецова също извършва уговорките си. Така, че се сещаме за въпроса на някогашния френски дипломат Ксавие дьо Кабан: "Боряна Бецова каква ябълка е?! " Та откакто натрупа публично "доверие " по куп знакови каузи, Бецова в този момент проверява записите от Бояна. В следната последователност - проверяващите първо щели ревизират дали фотосите са достоверни, след това щели да търсят създателя им. Но имало един проблем - с цел да създадат експертиза, било належащо "физически да имаме тези банкноти и кюлчета злато ".

Права е Бецова, че "никой съд няма да огледа съществено, в случай че се явим пред него и обявим, че инкриминираме пари и кюлчета злато, за които не знаем дали са същински ". В продължение на две години достъп до вила "Секвоя " имали 180 души, които нямало да бъдат призовавани на разпити "хаотично ". А самият Борисов също щял да бъде разпитан, само че след събирането на по-голям размер доказателства.

По-голям безпорядък в главата на един проверяващ надали може да има. Колкото до хипотезата да пипнат един път кюлчетата и пачките, за експерт следва да бъде назначен Петьо Еврото, които да ги проучва задълбочено в ресторант "Осемте джуджета ".

Иначе се радваме, че планът на новата конституция е подготвен, откакто първо споделиха, че се пишел от месец, а след това - че втасвал към този момент пет години с маята на различен пример за честност - някогашният премиерски консултант и труженик за ред, правда и правдивост Яне Янев. Който пък на собствен ред го дефинира като безразсъден и лекомислен. Представете си какъв напън виждат Борисов и Кирилов, че да се занимават с писане на конституция, до момента в който има толкоз пари за асимилиране.

И за обслужване на бизнес лобита. Като това на наложителните частни осигурители, които по този начин и не могат да одобряват мисълта, че обезпечаването не е единствено деяние събиране. Първо си ползвали закона по спуснати им от Комисията за финансов контрол вътрешни "инструкции ". Вероятно по сходство на Национална агенция за приходите, която има навика да го ревизира с вътрешни "указания ". Целта - ограничение кръга на наследниците, които имат право да получат пенсията на своите наследодатели. Така наследниците по съребрена линия и по наследство биваха отрязани от правото да наследяват пенсионни партиди, въпреки че в закона написа тъкмо противоположното.

След като юристи подвигнаха пушилка, депутатите направиха следното. Вместо да обтегнат крепко ушите на финансовия контрол, те трансформираха закона по този начин, че да следва... инструкцията. При това с умопомрачаващ претекст - че не тя, а той бил сгрешен още преди 17 години, когато тогавашните законотворци заменили неправилно... тире със запетая.

Сега адвокатурата ще занимава с този обеден обир Конституционния съд. А хайдуците откакто поправиха закона, ще оправят и конституцията. Тук - запетайка, там - тире, и страната - рестартирана.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР