Като най-добрият производител на издръжливи смартфони и първият бранд, анонсирал

...
Като най-добрият производител на издръжливи смартфони и първият бранд, анонсирал
Коментари Харесай

Бъдете първи да вземете BV9700 Pro от Indiegogo с голяма отстъпка

Като най-хубавият производител на издръжливи смарт телефони и първият бранд, обявил новия дизайн вид „Трансформър“ в телефона BV9700 Pro, репутацията на Blackview като иноватор при издръжливите смарт телефони съществено се подвигна, изключително след грандиозната презентация по време на MWC 2019 (25 февруари).

Сега се появи информация, че Blackview желае да форсира нещата с новия телефон посредством акция в уеб страницата за потребителско вложение Indiegogo. Вече се известни някои от специфичните функционалности на този забавен смарт телефон. Въздушният датчик дава опция да се оцени качеството на въздуха и съществуването на летливи газове. Инфрачервената камера, обвързвана със смарт телефона дава опция за снимане на фотоси и видеа даже и в най-тъмната нощ с качество, по-високо от това, което реализира пътната полиция през нощта. А пулсомерът разрешава непрестанно и на всички места да следите ритъма на сърцето и положението на здравето.



Смартфонът BV9700 Pro ще излезе на платформата Indiegogo на 16-ти май. Цената на първата партида смарт телефони е едвам $299, като тези модели имат отбрана от закалено стъкло. Предлагат се единствено 300 бройки Blackview BV9700 Pro при тази цена, тъй че ще би трябвало да действате бързо.

И по този начин с какво BV9700 Pro е толкоз впечатляващ?
Външната инфрачервена камера дава опция за снимане на първокласен видеа и фотоси даже и в цялостна тъмнинаСпециалният датчик за качеството на въздуха ви предизвестява за нездравословни равнища на ЛОСМониторът за сърдечния темп, който е с хардуерна поддръжка, демонстрира пулса и положението на здравето, до момента в който тичате, карате велосипед, плуват и т.н.Защита от прахуляк и вода от клас IP68, като се покриват и спецификациите на военния MIL-Spec 810G стандарт
Повече информация можете да намерите в уеб страницата на Indiegogo.

Новият смарт телефон Blackview BV9700 Pro се базира на системата върху чипа MTK P70, която обезпечава с 13% по-висока продуктивност спрямо предходния модел P60, понижава потреблението на сила с 30%, усъвършенства охлаждането с 20% и усилва времето на самостоятелна работа със 7%.

Смартфонът е оборудван с 5,84-инчов FHD+ екран, който заема съвсем цялата повърхност на предния панел и предлага ярки и правилни цветове. BV9700 Pro разполага с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск, които обезпечават плавна работа и при най-тежките игри. Двойната съществена камера с резолюция 16+8 МР и предната 16 МР камера са подкрепени от изкуствен интелект, който усъвършенства изображението до равнището съвсем на DSLR фотоапаратите.

Доставките на смарт телефона BV9700 Pro стартират в средата на месец юни, малко след приключването на акцията в Indiegogo. Запомнете тази дата, с цел да не го изпуснете. Имайте поради, че самата акция в Indiegogo започва на 16-ти май, 7:00 AM PST.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР