Като мантра се повтаря тази класическа истина, че. И няма

...
Като мантра се повтаря тази класическа истина, че. И няма
Коментари Харесай

Защо жените харесват лоши момчета или откъде идва синдромът „Бий ме, обичам те“

Като мантра се повтаря тази класическа истина, че . И няма по какъв начин да не се съгласим с това, когато даже и личният ни опит демонстрира тъкмо това.

Въпросът обаче е за какво, за бога, една жена може да желае да е с някой, който се обажда когато си желае, мисли единствено за себе си и счита съществото до себе си за хубав придатък на блестящата му съвършена същина.

Истината е, че неприятните момчета притеглят дамите заради няколко аргументи.

Да бъдеш определена от неприятно момче е нещо като да спечелиш короната за Мис Свят. По подразбиране неприятните момчета са безпределно красиви и безпределно ухажвани от всички дами, тъй че когато ТОЙ спре магнетично сините си очи върху теб , някак си сърце не ти дава да му откажеш.

И се чувстваш в действителност специфична. Към теб той е благ, любящ и гальовен (в началото), а към другите е недодялан, безпардонен и пряк .

Сякаш с магическа пръчица самото ти появяване го прави от неприятен добър, а това елементарно може да ви завърти главата.

Всичко е толкоз красиво и безоблачно, той се е трансформирал в Чаровния принц , любовта е на всички места към вас и по всичко проличава, че любовта ви ще продължи постоянно.

 мъж ThinkStock

До момента, а той не идва доста късно, когато ползите на въпросното „ неприятно момче “ спрат да са обичаната жена, а нов мотор, игра, приятелите му (те постоянно са по-важни от всичко), филм или ловната пушка на татко му.

Тогава си демонстрира неприятната страна, която може да варира от студено равнодушие до горещи разногласия, а от време на време, в най-критичните случаи, и .

Какво прави най-често дамата тогава? Решава, не без неговото подстрекателство, че тя е отговорна за промяната на настроението  му и стартира по всякакъв начин да се пробва да върне още веднъж положителното му лице – това, което познава от началото на връзката.

 секси мъж ThinkStock

За миг това го укротява, той става още веднъж добър или просто му минава и всичко се завърта изначало .

Неусетно единствената цел в живота на дамата става , което води и до нейното успокоение.

Една такава прочувствена въртележка постоянно се интерпретира от дамите като пламенна и наситена връзка, само че истината е, че това е доста повече душевен тормоз, в сравнение с връзка.

Всеки ден е неразбираем и изпълнен с мъгливото очакване за Неговото въодушевление – добър или неприятен ще е.

 мъж Thinkstock

Понякога лошотията продължава прекомерно дълго, след това той се връща, сякаш размислил и изменен, само че истината е, че тези хора не се трансформират.

Те остават постоянно егоисти, безпардонни, самовлюбени и несериозни, опълчват се на всички правила с изключение на на своите лични и са неспособни да се отдадат на различен човек.

А дамите, попаднали по отношение на подобен човек, се заблуждават, от време на време и цялостен живот, че ще могат да го трансформират.

Само че жабите стават принцове единствено в приказките...
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР