Като една от знаменитостите, които са известни просто защото са

...
Като една от знаменитостите, които са известни просто защото са
Коментари Харесай

Гаф на модния подиум: защо всички се присмяха на Парис Хилтън

Като една от звездите, които са известни просто тъй като са известни, Парис Хилтън се е изявявала в разнообразни сфери, макар че не е експерт в тях - от светска персона, до ефирен водещ, музикант и бизнесдама.

42-годишната наследница на семейството Хилтън вече не е непозната и за стилния подиум, защото напълно наскоро направи своя дебют като модел, представяйки един от тоалетите от новата сбирка на Mugler на Седмицата на модата в Париж.

Въпреки че изглеждаше ужасно в аутфита - гръмък черен костюм с корсет, черни обувки на ток и дребна черна чантичка - за жалост хората откриха представянето ѝ на стилния подиум за неуместно. 

Във видеоклипове от шоуто, споделени онлайн, може да се види по какъв начин Парис Хилтън върви по подиума със странна нацупена физиономия, поклаща главата си леко нагоре-надолу и енергично си проправя път по пътеката, докато държи погледа си крепко фокусиран напред.

Британският Vogue показа видео с походката на Хилтън в Instagram, като написа: „ Това е горещо! ". За страдание обаче не всички се оказаха съгласни с това какъв брой „ горещо “ е дефилирането на Хилтън. Коментиращите обявата безусловно засипаха милиардерската щерка с насмешки. 
                             

„ Ходя по този начин, когато съм пийнал, само че се пробвам да потвърдя, че не съм “, написа един от потребителите, до момента в който различен добави: " Какво, по дяволите, е това пилешко вървене?! ".

Трети разяснява: " Боже мой. Парис, скъпа, обичам те, НО ПОХОДКАТА ТИ Е УЖАСНА ", а четвърти даже написа: „ Най-лошата походка в историята на модата “.

Въпреки това, някои от феновете  на Парис се застъпиха за нея, като един консуматор означи: " Тя прави тази походка от 90-те години на предишния век и в никакъв случай няма да се опита да върви като модел на подиума, тъй като тя е Парис Хилтън. “ Друг консуматор пък предполжи, че Хилтън върви по този метод съзнателно: „ Съвсем сигурен съм, че походката е обвързвана с нейното облекло, тя не е човек, а нещо като робот… това е гениално. “ 

Вижте в галерията фотоси от запаметяващия се фешън дебют на Парис Хилтън на Седмицата на модата във френската столица: 
 Парис Хилтън дефилира на Седмицата на модата в Париж 2023  Парис Хилтън дефилира на Седмицата на модата в Париж 2023  Парис Хилтън дефилира на Седмицата на модата в Париж 2023  Парис Хилтън дефилира на Седмицата на модата в Париж 2023
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР