Като че ли сме свикнали в последните години повечето родни

...
Като че ли сме свикнали в последните години повечето родни
Коментари Харесай

Тежки обвинения: Защо Златка Райкова няма филъри и ботокс и защо няма да си сложи скоро?

Като че ли сме привикнали в последните години множеството родни хубавици - без значение дали става въпрос за модели, миски или просто инфлуенсъри, да имат безчет корекции по себе си. Така тематиката за козметичните интервенции от тематика табу стана нещо, за което всеки приказва свободно, а някои известни българки даже се и хвалят, когато някоя от тях се подложи на следващата.

Виж още: Отвличане, екшън и пристрастеност: Venci Venc’ и Yoana се забъркаха в нещо неповторимо

Далеч настрана обаче седи една от най-популярните родни плеймейтки - Златка Райкова. Тя има силикон в бюста, който в никакъв случай не е крила, само че нищо повече. Въпреки всички клюки, трудове и изказвания тя няма ботокс или филъри в лицето и повода за това е много разумна.

Виж още: Букет от над 100 рози и още: Палома Митева с обилен и скъпарски рожден ден

Златка си " поговори " с почитателите си в Instagram, като им даде опцията да ѝ задават въпроси. Там тя бе запитана за какво няма да си сложи такива екстри. " Просто множеството лекари съгласно мен не поучават вярно пациентите си и оферират едно и също без да се преценяват с пропорциите ", уточни тя, само че и добави, че никога не е срещу тези интервенции.

Виж още: Без долни дрехи? Радинела Чушева провокира със фотоси от Миконос, отговори непосредствено на клюките 

Иначе стана ясно, че Златка и Благой са имали готово определено име за детето ми при положение, че е момиче - Виктория. Младата майка показа още, че се е възстановила бързо след раждането, защото постоянно е спортувала интензивно.

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР