Като част от политиката си на дългосрочно партньорство, Инвестбанк АД

...
Като част от политиката си на дългосрочно партньорство, Инвестбанк АД
Коментари Харесай

„Инвестбанк в подкрепа на бежанците от Украйна

Като част от политиката си на дълготрайно партньорство, " Инвестбанк " АД се стреми да дава на клиентите си постоянно извънредно обслужване. В тази връзка, в помощ на бежанците от Украйна банката обезпечава изцяло гратис разкриване на разплащателни сметки на физически и юридически лица от Украйна с издаване на дебитна карта към откритата сметка. Процедурата е оптимално облекчена, а искащите могат да открият своя сметка във всеки финансов център на банката в страната. При предпочитание, бежанците потърсили протекция в страната ни получават достъп до Интернет и мобилно банкиране, посредством които да наблюдават своите сметки 24/7.

В поддръжка на бежанците със статут на краткотрайна протекция, банката е осигурила безплатно настаняване и изхранване в обекти, благосъстоятелност на  „ Инвестбанк ".

В знак на съпричастност към бежанците, потърсили избавление в България, банката открива дарителска акция, като за задачата е разкрита специфична дарителска сметка. „ Инвестбанк " се обръща към своите чиновници, клиенти и сътрудници с апел да поддържат акцията.

Можете да помогнете, като дарите определена от Вас сума по:

Сметка:  BG94IORT80487088492601

Основание:  В помощ на бежанците от Украйна

Титуляр на сметката:  „ Инвестбанк " АД

Средствата, събрани от „ Инвестбанк ", персонални дарения от чиновници и обществеността, ще бъдат употребявани за покриване на режийни разноски и закупуване на средства от първа нужда - хранителни артикули, санитарни материали, нови детски облекла и играчки за децата от украинските фамилии. Помощта ще бъде разпределена в съгласуваност с български благотворителни организации.

„ Инвестбанк " е в развой на създаване на взаимна самодейност с просветителни центрове за образуване на курсове по български език на засегнатите от войната бежанци за ориентировка и преквалификация за достъп до пазара на труда ", съобщи Светослав Миланов, ръководител на Управителния съвет на банката. " Вярвам, че точно с помощта на oбщата поддръжка и съпричастност към засегнатите от войната в Украйна можем да осигурим безвредни и сигурни условия за нуждаещите се и да им вдъхнем религия и вяра, че не са сами ", добави Миланов.

Като обществено виновна компания, „ Инвестбанк " ще продължи да следи обстановката и при опция ще започва и други начинания в поддръжка на потърпевшите от войната.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР