Като част от подготовката на сватбата на сина си, най-богатият

...
Като част от подготовката на сватбата на сина си, най-богатият
Коментари Харесай

Най-богатият човек в Индия нае Риана да пее на предсватбено тържество за сина си

Като част от подготовката на сватбата на сина си, най-богатият човек в Индия Мукеш Амбани е поканил международни милиардери, кралски особи, държавни глави, холивудски и боливудски звезди на прелиминарен тридневен ваучър, който стартира в петък, заяви Българска телеграфна агенция.

Списъкът с близо 1200 посетители включва Бил Гейтс, Марк Зукърбърг и Иванка Тръмп, индийските милиардери Гаутам Адани и Кумар Мангалам Бирла, именития играч по крикет Сачин Тендулкар и боливудски звезди като Дипика Падуконе, Шах Рук Хан и Рани Мукерджи.

Гостите ще бъдат забавлявани от суперзвездата на попмузиката Риана, фокусника Дейвид Блейн и известни артисти от Боливуд.

Сред поканените също са Мохамед бин Абдулрахман Ал Тани, министър-председател на Катар, Стивън Харпър, някогашен министър-председател на Канада, и кралят и кралицата на Бутан.

Партито е в Джамнагар, град с население към 600 000 души в съвсем пустинната част на щата Гуджарат. Това е родният град на фамилията и седалището на основната петролна рафинерия на тяхната бизнес империя Reliance Industries. Ще има и обичайни церемонии в храмов комплекс.

В сряда семейство Амбани провежда церемониален обяд за 51 000 души, живеещи в околните села.

28-годишният Анант Амбани би трябвало да се ожени за дългогодишната си другарка Радика Мерчант през юли. Мерчант е щерка на Вирен Мерчант, основен изпълнителен шеф на фармацевтичната компания Encore Healthcare Pvt. Ltd., и на брачната половинка му Шайла Мерчант. 

Тридневният предсватбен ваучър дава визия за разкоша, който се чака на самата женитба.

Гостите ще облекат костюми на тематика джунгла, с цел да посетят център за избавяне на животни, ръководен от Анант Амбани. Известен като Vantara („ Звезда на гората “), центърът с повърхност 3000 акра приютява измъчвани, ранени и застрашени животни, изключително слонове. 

В поканата се споделя, че гостите ще стартират всеки ден с нов дрескод, като войска от фризьори, гримьори и дизайнери на индийски дрехи в хотелите ще им оказват помощ да се приготвят.

„ Форбс “ показва Мукеш Амбани като най-богатия човек в Азия. Неговата Reliance Industries е голям конгломерат с годишни доходи от 100 милиарда $ и ползи, вариращи от петрол и газ до телекомуникации и търговия на дребно.

66-годишният Мукеш Амбани е почнал да предава управлението на своите синове и щерка. По-големият наследник Акаш в този момент е ръководител на Reliance Jio, дъщерята Иша следи търговията на дребно, а по-малкият наследник Анант е въведен в новия енергиен бизнес.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР