Като част от отбелязването на 50-годишнината на R5, Renault кани

...
Като част от отбелязването на 50-годишнината на R5, Renault кани
Коментари Харесай

Renault завръща в бъдещето с PlayeR5

Като част от отбелязването на 50-годишнината на R5, Renault кани друга икона от 70-те да се причисли към празненството. Представяме ви PlayeR5, осъвремененият преносим касетофон, въодушевен от емблематичния Renault модел, основан в партньорство с френската start-up компания We Are Rewind.

RENAULT PLAYER5

Със пресен дизайн, въодушевен от Renault 5 Prototype, PlayeR5 има жълт железен корпус, черна линия, имитираща задната ризница, и прозорец в аления цвят на задните светлини. Оборудван с Bluetooth за безжично възпроизвеждане и вграден микрофон за запис, осъвремененият касетофон се вписва в сегашното. Касетофонът се доставя с празна касета и молив за пренавиване при положение на неотложност, тъкмо както в предишното.

Renault стартира този ретро-шик любимец от 70-те в лимитирани количества посредством специфична акция в Instagram и TikTok. Марката започнава по-младото потомство с осъвременената музикална икона посредством акция с инфлуенсъри.

Клиентите могат да закупят своя PlayeR5 от онлайн магазина Renault The Originals и от Atelier Renault, емблематичния магазин на марката, ситуиран на Шанз-Елизе в Париж.

Renault PlayeR5 също ще бъде част от неповторима NFT сбирка, която ще бъде показана в края на 2022 година

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР