Като български премиер аз се радвам, когато България изнася. Ако

...
Като български премиер аз се радвам, когато България изнася. Ако
Коментари Харесай

Кирил Петков: Правителството не е искало от Гърция слотове за втечнения газ

Като български министър председател аз се веселя, когато България изнася. Ако е в границите на Европейския съюз и съблюдаваме глобите, се радват, без значение дали изнасяме на Изток, или на Запад. Това съобщи някогашният министър председател Кирил Петков пред БТВ.
Прочетете още
Когато заведох делото против Бойко Борисов, доста се чудех дали да включа и Делян Добрев, само че той не приказва свои хрумвания, а мислите на Борисов, счита Петков. Той съди водача на ГЕРБ за половин милион лв.. Делото бе заведено след брифинг на ГЕРБ, на който Петков и сътрудниците му бяха упрекнати, че са купували по-скъп съветски газ през последници.

30 $ под пазарната цена в Европа тогава - такава е била офертата за 7-те танкера с полутечен газ, сподели Петков. Той се изненадал за какво новият длъжностен кабинето ще вземе единствено един танкер. Обадил се на ерегийния министър на Гърция, който той му споделил, че българкото държавно управление не е желало слотове.

Кирил Петков напомни, че България е изпълнявала сткриктно контракта си с " Газпром ", само че сдружението е спряло доставките към страната ни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР