Като абсолютна комедия може да бъде определено партито по случай

...
Като абсолютна комедия може да бъде определено партито по случай
Коментари Харесай

Плеймейтката Нора Недкова се изложи яко в кулминацията на рождения си ден

Като безспорна комедия може да бъде несъмнено празненството по случай 30-годишния рожден ден на плеймейтката Нора Недкова. До там се стигна след капризите й, а гостите се посмяха много от претърпяното. Център на вниманието се оказа моментът с поднасянето на тортата. Незабравим епизод и черна поличба се оказа обаче тази част от празненството.

Обслужващият личен състав таман донесе тортата, а десетки телефони и апарати светнаха към „ кралицата “ Нора. Озарена от светлина тя сподели простотията си в цялостния й капацитет. Докато чупеше стойки, се оплете в красивия полилей на залата.

Трима души се втурнаха в обезверен опит да разплетат косата на Нора. Водещият на празненството прекъсна даже песента, с която всички посетители пеейки поздравяваха Недкова. Плеймейтката очевидно резервира хладнокръвие до момента в който завърши драмата. А след този миг скъпата прическа закупи тип на проскубана кокошка.

Сеирът продължи и по-късно. Докато се кълчеше пред тортата, свещите угаснаха. Певицата Андреа подкани плеймейтката с: „ Ай, духай, с‘я! “. С комични пози Нора се наведе към свещите, само че духането й се оказа много едва. От лиготия даже не видя, че едната свещ остана да гори.

Така тя си навлече поличба, защото желанието, което е имала, няма да се сбъдне, както гласи поличбата. Кулминацията пристигна малко по-късно. За малко още веднъж Нора щеше да се оплете в различен полилей и с цел да разсее гостите реши да се прави на смешник. Позирайки като кралица постави тенекиена корона. Отново поради театралничене короната бързо падна от главата, а някои от гостите започнаха да се двоумят дали са на цирков театър или на празник.

Източник: gospodari.com
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР