Категорично трябва да бъдем против налагането на санкции срещу Русия

...
Категорично трябва да бъдем против налагането на санкции срещу Русия
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: България трябва да е против санкции срещу Русия или Украйна

Категорично би трябвало да бъдем срещу налагането на наказания против Русия или Украйна, написа водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в профила си във  Facebook.

Според него посятото от Съединени американски щати в Косово, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и още доста други страни обратно във времето се жъне от Русия през днешния ден в Украйна.

„ България би трябвало изрично да се изправи в отбрана на нашите сънародници и съграждани в Украйна и да направи и невъзможното животът и здравето им да бъдат обезпечени и от двете страни в спора. Ако това не е допустимо, България би трябвало да отвори границите си за всички българи от Донбас, Таврия, Одеска област и Бесарабия, които биха желали да потърсят леговище у нас “, упорства Костадинов в поста си.

„ И да не забравяме най-важното, съответно за България - изрично би трябвало да бъдем срещу налагането на наказания против Русия или Украйна. Всяко едно деяние, обслужващо непознати ползи и нанасящо стопански вреди на нашата страна, е акт на национално изменничество “, показва в умозаключение той.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР