„Категорично подкрепям желанието на кметовете за по-голяма децентрализация“. Това обяви

...
„Категорично подкрепям желанието на кметовете за по-голяма децентрализация“. Това обяви
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Категорично подкрепям желанието на кметовете за по-голяма децентрализация, развитието на българските общини е приоритет за мен!

„ Категорично поддържам желанието на кметовете за по-голяма децентрализация “. Това разгласи лидерът на кандидат-депутатската листа на Движение за права и свободи във Велико Търново и депутат в четири Народни събрания Делян Пеевски при срещата си през днешния ден кмета на Свищов Генчо Генчев, оповестиха от пресцентъра на партията:

Срещата им беше в границите на поредност от диалози, които Делян Пеевски организира във великотърновската община. Заедно с него бяха членът на ЦОБ на Движение за права и свободи Камен Костадинов, кметът на Белица Радослав Ревански, третият и петият в листата на Движение за права и свободи във Велико Търново – Мастън Мастънов и Сунай Мунков, а също и управлението на ДПС-Свищов.



„ Категорично поддържам и ще работя за развиването на всички български общини и в частност общините от област Велико Търново “, уточни при диалога си с Генчо Генчев Пеевски. В същото време акцентира, че общините би трябвало да спомагат на бизнеса, с цел да се основават работни места и да се задържат хората в района, с цел да може по този метод Свищов да си върне остарялата популярност на финансов и научен център. От своя страна кметът на града благодари за поддръжката и сложи въпроса за обезпечаване на финансиране за извеждане на тежкия трафик от града посока бъдещия скоростен път Русе-Велико Търново. Делян Пеевски изрази мнение, че това би следвало да е ангажимент на всички бъдещи депутати от района и той персонално ще поддържа сходен план.



Делян Пеевски се срещна и с управлението и чиновниците на локалния месокомбинат, пред които удостовери безапелационната си поддръжка и заявява, че ще подкрепя всяко изпитание, което усъвършенства изискванията за бизнес в Свищов. „ За да има работни места и младите да остават в нашата Родина “, уточни той.

Обиколката на лидерът на листата на Движение за права и свободи Делян Пеевски продължи със среща на кафе в центъра на града със симпатизанти, пред които удостовери поддръжката си за решаването на проблемите на района. Те пък му благодариха и показаха, че се радват, че е оглавил точно листата във Велико Търново, тъй като се надяват, че с помощта на напъните му при тях ще бъде реализиран същият напредък като в другите райони, чийто представител в Народното събрание е бил.

Делян Пеевски дружно с деятели на партията, симпатизанти и съидейници беседва и със студенти и преподаватели на един от водещите стопански ВУЗ-ове у нас - Стопанската академия “Д. Ценов” в Свищов.
Динамичната стратегия на лидера на листата на Движение за права и свободи Делян Пеевски продължи със срещи в бастиона на партията в община Полски Тръмбеш - с. Петко Каравелово, където Пеевски разиска наболелите проблеми с локалните поданици. Отново сложиха главния си проблем - неналичието на канализация и пречиствателно оборудване.



Пеевски и роденият в селото Мастън Мастънов, народен представител от 45-то Народно заседание приканиха симпатизантите на партията за единение и цялостна готовност за реализиране на високи резултати на изборите на 14 ноември.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР