Категорично осъждам терористичните атаки на Хамас над Израел и насилието

...
Категорично осъждам терористичните атаки на Хамас над Израел и насилието
Коментари Харесай

Премиерът осъди нападението над Израел

Категорично съдя терористичните офанзиви на „ Хамас ” над Израел и насилието над почтените израелски жители.

Това се показва в позиция на министър-председателя акад. Николай Денков, откакто тази заран палестински бойци изстреляха десетки ракети от линията Газа към Израел.

Изразявам цялостна взаимност с израелския народ. Мислите ми са с жертвите на тези офанзиви. Осъждам тероризма във всичките му форми, декларира Денков.

По информация на Посолството на България в Израел няма данни за потърпевши български жители при ракетния обстрел по Държавата Израел тази заран .

Израелските управляващите са инструктирали всички жители да не напущат домовете си, а при сигнал от сирена да влизат в бомбоубежището на дома си, или до най-близкото такова. Бомбардировките са на територията на цялата страна.

МВнР поучава българските жители, намиращи се на израелска територия, да се придържат прецизно към инструкциите на локалните управляващи и да заобикалят места със скупчване на хора и обекти от религиозна значителност.

При нужда от подпомагане от Посолството на Република България в Тел Авив, българските жители могат да се свържат посредством незабавния телефонен номер - + 972 54 595 4379, както и посредством електронната поща - [email protected].

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР