Категорично одобрение на аудиторията в активна възраст получи и втората

...
Категорично одобрение на аудиторията в активна възраст получи и втората
Коментари Харесай

Впечатляваща премиера за „Братя“ в ефира на NOVA

Категорично утвърждение на аудиторията в дейна възраст получи и втората премиера в програмата на NOVA през есенния ефирен сезон. Интригуващото начало на българския сериал „ Братя “ срещна феновете с действителността на следователя Борис Донков и неговото семейство. Реалност, изпълнена със заплетени престъпни случаи, болежка и комплицирани човешки истории.

Премиерният сериал, част от акцентите в есенната телевизионна стратегия, е следващото доказателство за дълготрайния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп в поддръжка на българското кино. Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент сочат, че поредицата е привлякла вниманието нa 31.2% от гледащите телевизия фенове в дейна възраст, което е със 71% над резултата на втората по гледаемост телевизия по същото време. Доказателство за високата оценка на престъпната драма са и безапелационните резултати, съгласно които NOVA е решителен водач измежду аудиторията 18-49 година по време на цялото лъчение на премиерата, като разликата по отношение на бТВ е над 10 пункта. Епизодът на най-екстремния риалити формат в българския ефир – „ Игри на волята: България “ в понеделник вечер също извоюва по-висок аудиторен дял измежду феновете в дейна възраст по отношение на „ Фермата “ на главния съперник.



Майсторският роман в първия епизод на престъпната драма „ Братя “ започва с престрелка в спецакция, която цели залавянето на пратка от нов тип рисков опиат. В нея основният воин – следователят Борис Донков, показва изключителна храброст и самообладание, които след това са възнаградени с покачване. Междувременно на повърхността изплуват и мъчителни мемоари от предишното, свързани със загубата на брат му, с който в предишното са били доста близки.

В новия епизод на „ Братя “ довечера от 22:30 ч. по NOVA прочувствените проблеми на Борис се задълбочават, а Лора ще получи забавно предложение за съдействие в ПР организацията си. Кой стои зад него и ще го одобри ли тя? Не пропускайте да разберете в престъпната драма „ Братя “ всяка делнична вечер от 22:30 ч. в ефира на NOVA.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР