Категорично има мафия в българския спорт. Тази същата мафия, която

...
Категорично има мафия в българския спорт. Тази същата мафия, която
Коментари Харесай

Радостин Василев: Тотото е касичка на не една партия, скоро ще разкрием подробности

Категорично има мафия в българския спорт. Тази същата мафия, която дълги години владееше страната, неизбежно управлява и големи запаси в българския спорт досега. Оттук нататък започваме процедурата по изчистване. Тотото дълго време е държано в будна кома, финансова кома. След национализация на страната е държан полубивш. За обществото не би трябвало да е загадка, че тотото е касичка на не една партия, с цел да купува медиен комфорт, бизнес комфорт. Това разяснява министърът на спорта Радостин Василев в ефира на бТВ.

" Не съм сменил още управлението на тотализатора, не знам още в елементи. Директно финансиране на политически партии не може да се прави, само че посредством обръчи от компании може да се насочват пари към партии. След като новото управление влезе в ръководството, ще има конференция ", сподели още Василев.

" Двама от членовете на тотото са персонални сътрудници на карти на някогашния министър председател. Това е много сериозна политизация. Когато аз назначих управлението на тотализатора, аз се вълнувах първо от тяхната експертиза. Бъдещият изпълнителен шеф не се е занимавал с политика, човек, който има храброст, с цел да поеме тотализатора. На срещата Йолов сподели, че не желае да застане до министъра, тъй като политическата му принадлежност е ГЕРБ ", сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР