Катастрофи, засичания и разсеяни пешеходци са само част от препятствията,

...
Катастрофи, засичания и разсеяни пешеходци са само част от препятствията,
Коментари Харесай

Капак на кола стърчи под трамвая, а кола няма: Ватман заснема с видеорегистратор работния си днес

Катастрофи, засичания и разсеяни пешеходци са единствено част от трудностите, пред които постоянно се изправят ватманите в столицата.

Един от тях - Димитър Цъцаров, снима всеки собствен работен ден и разгласява видeата в обществените мрежи.

Той е в специалността повече от 10 години. Управлява трамвай номер 10. А при започване на април, след рискова обстановка, поставя видеорегистратор, с който да снима протичащото се на пътя.

„ Откакто го имам, имам три ПТП-та, не по виновност. Т.е не ги блъскам аз, те се удрят в мен. Има доста засичания, които са всекидневие. Автомобилите не съблюдават преимуществото на трамвая, пешеходците също “, уточни той.

Снимката на забързана жена с върбови клончета пред потеглящ трамвай обиколи обществените мрежи

„ Аз би трябвало да спра оптимално бързо, само че и оптимално безвредно за пасажерите откъм гърба. Имаме рухване на пасажери. Чупене на крайници ръце. Миналата година имаше случай, при който една жена падна и счупи тазобедрена става. Ватманът е отговорен в такива случаи “, разяснява Димитър Цъцаров.

Преди седмици той качва едно от видеата си в интернет. Вижда, че има десетки мнения и лайкове. И по този начин, стартира да споделя работното си всекидневие в обществените мрежи.

„ Не съм машинист инфлуенсър. Имам гледания и доста почитатели, даже не знам по какъв начин да ги ревизира. Коментарите за жалост постоянно са „ блъскай “, „ мачкай “. Предимно за коли. За пешеходците няма такива мнения. Слава Богу “, споделя ватманът.

15 януари се оказва необикновен работен ден за Дафинка Димитрова

" При ПТП съм задължен да подам сигнал, даже и въпросният автомобил да избяга. Има случаи, когато се удря някъде. Аз слушам " Бам-бум ", слизам, виждам - предна ризница, порти, случвало се е челен похлупак на автомобил да стърчи под трамвая, виждам за автомобил, няма автомобил “, споделя още той.

Ударили са се кола и трамвай

" На такива, избягали от ПТП, се води, че са използвали алкохол, взимат книжки и паричната глоба е много огромна, доколкото знам. В множеството случаи слизат, извиняват се, споделят " Ти от кое място пристигна, не те видях! ", което е много занимателно, пишем протокол, двустранен, в случай че трамваят няма вреди и кой от кое място е “, разяснява ватманът.
 
За месец и половина с видеорегистратор, ватмънът споделя, че към този момент има богата сбирка от видеа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР