Катастрофа затруднява движението на пътя Варна – Бургас. Инцидентът е

...
Катастрофа затруднява движението на пътя Варна – Бургас. Инцидентът е
Коментари Харесай

Спукана гума причини тежка катастрофа край Варна

Катастрофа затруднява придвижването на пътя Варна – Бургас. Инцидентът е станал в региона на околност „Харамията“ след Варна. Ударили са се „Опел“ и „Фиат“, като и двата автомобила са се озовали в канавката.

Трима души са откарани в болница, съобщиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. По-сериозно е потърпевш един от тримата отведени за обзор. Това е 45-годишен пасажер от единия автомобил. Той е с фрактура на лявата ключица, само че към този момент е освободен за домашно лекуване. Друг, 44-годишен мъж също е прегледан и е освободен с контузни пострадвания, без заплаха за живота. Третият потърпевш, който е на 46 години, чака да му бъде направена рентгенова фотография, само че също е в схващане и контактен, няма заплаха за живота му.

Спукана гума е евентуалната причина за случая, призна водачът, провокирал злополуката. След като се се спукала гумата, той изгубил надзор над возилото и се блъснал в друга кола, която в резултат на удара се е обърнала по таван.

Движението в региона е затруднено. Не е спряно, само че се е образувало запушване, което на моменти е достигало до с. Приселци, осведоми Канал 3.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР