Катастрофа блокира движението на АМ Тракия край Пловдив, посока Бургас.

...
Катастрофа блокира движението на АМ Тракия край Пловдив, посока Бургас.
Коментари Харесай

Катастрофи на Тракия блокираха движението, има пострадали

Катастрофа блокира придвижването на Автомагистрала " Тракия " край Пловдив, посока Бургас. Километрова колона от коли се е образувала поради пътен случай на територията на старозагорска област, в региона на 158- ми км. Поради тази причина придвижването се отбива по обходен маршрут още от с. Шишманци, оповестиха от полицията. 

За два пътни случая, заяви за Българска телеграфна агенция Ивелин Иванов, представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. Той добави, че на място има служители на реда, има потърпевши, само че към момента не е ясно какви са пострадванията им. По първична информация четирима са потърпевшите. 

На мястото са се образували тапи. Обходният маршрут е: пътен възел " Белозем " - Опълченец - Оризово - пътен възел " Плодовитово " - Автомагистрала " Тракия ", се показва на уеб страницата на Агенция " Пътна инфраструктура ".

По опция да се заобикаля пътуването по това направление на автомагистралата до привършване на работата към злополуките, поучават от АПИ. 

Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР