Катарски инвеститори подготвят оферта за закупуване на Манчестър Юнайтед в

...
Катарски инвеститори подготвят оферта за закупуване на Манчестър Юнайтед в
Коментари Харесай

Катарските инвеститори подготвят оферта за закупуването на Манчестър Юнайтед

Катарски вложители приготвят оферта за закупуване на Манчестър Юнайтед в идващите дни, оповестява " Блумбърг " в понеделник. Очаква се консорциумът да насочи първичното си предложение за собствеността на " алените дяволи " в края на актуалната седмица. Представители на " Катар Спортс Инвестмънтс " оказват помощ при правенето на офертата. 
 Илон Мъск се включва в наддаването за Манчестър Юнайтед? Илон Мъск се включва в наддаването за Манчестър Юнайтед?
Компанията ИНЕОС на Джим Ратклиф публично се включи в наддаването за собствеността на Юнайтед през предишния месец, откакто американските притежатели на клуба - семейство Глейзър, през ноември оповестиха, че са почнали да преглеждат варианти за евентуална продажба на 20-кратните първенци на Англия. По-рано този месец вестник Дейли Мейл заяви, че катарски вложители възнамеряват да насочат оферта за закупуването на отбора от " Олд Трафорд ". " Червените дяволи " са на трето място във Висшата лига с 46 точки след 23 изиграни мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР