Каталуния спира от днес, 22 февруари, да регистрира броя на

...
Каталуния спира от днес, 22 февруари, да регистрира броя на
Коментари Харесай

Вижте какво се случва в Каталуния с COVID и учениците

Каталуния стопира от през днешния ден, 22 февруари, да записва броя на инфектираните с коронавирус възпитаници, а ден по-късно отстранява и наложителната до този миг 5 дневна карантина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30805
Мярката ще остане годна единствено за специфичните просветителни центрове, реши районното държавно управление на Пере Арагонес, съобщи БНР.

Министерствата на опазването на здравето и на образованието се договориха от Плана за ръководство на пандемията да отпадне и условието родителите на инфектирано дете да уведомяват незабавно учебното заведение за позитивният му тест, с цел да се карантинират най-близките му контактни лица.

Няма да се издават и безвъзмездни предписания за антигенни проби, правени в аптеките на учителите, в чийто клас има повече от 5 деца с ковид.

Ще спре и всекидневното броене на новозаразените деца, които в последния ден, в който условието към момента важи са общо 7844 в цяла Каталуния.

Остава мярката за вентилация и стерилизация на класните стаи. На този стадий по време на часовете ще продължат да се носят маски, само че към този момент се разисква и тяхното отпадане.

Промените са разследване на рекомендациите на централното държавно управление за последователно унищожаване на рестриктивните мерки в цялата страна поради усъвършенстваната пандемична конюнктура и високото равнище на имунизация.

Кумулативната периодичност към този момент е 786 случая на 100 000 поданици, а 57 % от децата на възраст сред 5 и 11 години са с една доза от ваксина и близо 14 на 100 са с цялостна имунизация.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30805  Наистина ли антигенните проби са маркирани авансово? Наистина ли антигенните проби са маркирани авансово?  4845 нови инфектирани с COVID-19 и 143 умряли през последното денонощие у нас 4845 нови инфектирани с COVID-19 и 143 умряли през последното денонощие у нас  Сменят тандема Деси и Сашо, Сменят тандема Деси и Сашо, " Преди обед " с нови водещи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР