Каспър Рууд и Франсиско Серундоло излязоха тази вечер в един

...
Каспър Рууд и Франсиско Серундоло излязоха тази вечер в един
Коментари Харесай

Рууд сложи край на приказката на Серундоло и ще играе на първи Мастърс финал!

Каспър Рууд и Франсиско Серундоло излязоха довечера в един повече от необикновен полуфинал на конкуренцията в Маями. Аржентинецът до момента даже нямаше победа на твърди кортове в ATP конкуренция, до момента в който Рууд можеше да се похвали с две достигания до тази фаза на равнище " Мастърс 1000 ", само че всяко от тях беше реализирано на клей. Все отново несъмнено норвежецът зае ролята на огромния любимец в дуела и изцяло оправда упованията към себе си, надделявайки с рутинното 6:4 6:1. По този метод шестият подложен ще дебютира във крайна среща от такава категория, а негов конкурент ще бъде един всред миналогодишния първенец Хуберт Хуркач и младежа Карлос Алкарас, които ще премерят сили малко по-късно през днешния ден.

Южноамериканецът започва по желан метод и проби още в първия гейм, само че Рууд незабавно реализира рибрейк. По-високоранкираният състезател използваше топспин форхенда си по най-хубавия вероятен метод и диктуваше темпото на игра, въпреки че международният номер 103 стоеше изцяло равностойно в разиграванията и се защитаваше безупречно. Двамата състезатели печелеха с лекост своите подавания до 5:4 в интерес на скандинавеца, когато Серундоло не устоя на напрежението и сетът отиде в актива на норвежеца.

Втората част стартира с три следващи маратонски гейма, като възможностите за пробив не липсваха и от двете страни, но никой не се възползва от тях. Аржентинецът обаче продължаваше да е извънредно неоснователен на личен начален удар и разумно сдаде подаването си, а след това Рууд затвърди преднината си и към този момент водеше с 4:1. Оттам насетне осмият в света нямаше проблеми да докара срещата до сполучлив за себе си свършек, поздравявайки се с една от най-ценните победи в своята кариера.

ACHIEVEMENT: UNLOCKED
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР