Късно вечерта в понеделник екипи на Специализирания отряд за борба

...
Късно вечерта в понеделник екипи на Специализирания отряд за борба
Коментари Харесай

Обявиха за издирване Пепи Еврото frognews.bg

Късно вечерта в понеделник екипи на Специализирания отряд за битка с тероризма и на прокуратурата са влезнали в прочут столичен ресторант. Пред заведението в кв. " Драгалевци " имаше часое наред засилено полицейско наличие и тази заран, като парцелът остава блокиран.

Според предварителните данни по предписание на Софийската градска прокуратура са осъществени процесуални дейности във връзка две лица - известни предприемачи. От прокуратурата досега няма публична информация.

Според Българска национална телевизия Пепи Еврото е избягал от мястото, като под ресторанта са открити голям брой подземни изходи. В непосредственост се е намирал и неговият офис.

По неофициална информация интервенцията е обвързвана и с осъщественото преди дни в РЮА ликвидиране на Красимир Каменов-Къро.

Във вторник заран шефът на заведението удостовери за акцията, само че уточни, че в ресторанта му не е влизала полиция. Към парцела обаче има голям брой входове и изходи, в това число и за коли.

Няма арестувани при интервенцията, разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров по-рано през днешния ден. Той обаче отхвърли каквито и да е детайлности за акцията.

" Под надзора на Софийска градска прокуратура, изпълнявайки тяхното разпореждане, бяха осъществени процесуално-следствени дейности на няколко адреса. Няма да разясня по отношение на самите процесуално-следствени дейности, нито лицата, по отношение на които са осъществени те ", сподели Тодоров.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР