Късметлийка съм“, добави тя, че беше хванат навремеАмериканската актриса Оливия

...
Късметлийка съм“, добави тя, че беше хванат навремеАмериканската актриса Оливия
Коментари Харесай

Американската актриса Оливия Мън разкри, че е била диагностицирана с рак на гърдата

Късметлийка съм “, добави тя, че беше заловен в точния момент

Американската актриса Оливия Мън разкри, че е била диагностицирана с рак на гърдата предходната година и е претърпяла четири интервенции през последните 10 месеца. В Instagram, 43-годишната звезда изясни, че нейните интервенции са включвали двойна мастектомия.

Мън добави, че ракът е бил „ нападателен “ и „ бързо разрастващ се “, само че е бил заловен „ задоволително време, с цел да има варианти “.

Тя добави, че е " желала да премине през най-трудните моменти, преди да показа " новината.

Думите за здравословното положение на Мън идват три дни откакто тя участва на Оскарите със брачна половинка си, комика Джон Мулани. Двамата имат двегодишен наследник  - Малкълм.

Актрисата, която взе участие в Magic Mike, Iron Man 2 и X-Men: Apocalypse, сподели, че е схванала за рака, откакто се е тествала за 90 разнообразни ракови гени и е отишла на мамография.

„ Късметлийка съм “, добави тя и разкри, че след диагнозата е плакала единствено два пъти. Мън приключи поста си, като похвали мъжа си Мулани, нейното семейство и другари, както и лекари, медицински сестри и болничен личен състав.

„ Много съм признателна на Джон за нощите, които прекара в изследване какво значи всяка интервенция и лекарство и какви странични резултати и възобновяване мога да чакам “, споделя тя.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР