Късмет с хороскопа на Марица! ОВЕН Началото на деня обещава необичайни срещи.

...
Късмет с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Началото на деня обещава необичайни срещи.
Коментари Харесай

Среща с любим човек за Девата и трудности за други две зодии

Късмет с хороскопа на " Марица "!
ОВЕН
Началото на деня дава обещание необикновени срещи. Това време е уместно за другарство. Бързо ще съумеете да се договорите даже с тези, които не споделят вашите ползи. Може да обсъждате работни или персонални въпроси – в двата случая ще имат еполза. По-късно по-стресови моменти ще помрачат настроението ви. 
ТЕЛЕЦ
Съсредоточете се върху работата и потребните неща. Днес ще имате доста време, в случай че не се занимавате с глуппости. По-добре е да започнете с най-важното и мъчно. Възможно е да зародят компликации, само че наоколо ще има хора, които ще ви оказват помощ да се справите с тях. Дълго другарство може да стартира от обща идея. 
БЛИЗНАЦИ
Денят ще е разтревожен, изпълнен с непредвидени събития. Най-вероятно няма да може да се придържате към проектите, направени по-рано, защото ще се появят незабавни задания. Бързо ще разберете по какъв начин да постигнете стремежи резултат. Но за останалите ще е проблем, тъй че би трябвало да отделите време за пояснения. 
РАК
Днес ще ви бъде малко по-трудно да се договаряте. Бъдите търпеливи. Не постоянно хората ще ви схванат вярно. Вашите хрумвания може да им се сторят прекомерно смели, а причините лишени от логичност. Не се вълнувайте. Ако запазите хладнокръвие, взаимното съгласие скоро ще се възвърне. 
ЛЪВ
Денят сигурно ще донесе непредвидени събития и вести, които ще повлияят на проектите ви. Целите и целите ви могат да се трансформират. Възможно е да погледнете по наво метод на това, което преди е изглеждало явно. Ще ви стане ясно за какво връзката с сътрудници и бизнес сътрудници е била сложна. 
ДЕВА
Началото на деня е уместно за дотъкмяване на започнатото по-рано или за справяне с насъбраните дребни неща. Времето ще бъде удобно и за работа с документи, контакти с държавни организации или съвещания със експерти в региона на финансите. Насладете се на среща с обичан човек.
ВЕЗНИ
Не се вкопчвайте в дребните неща. Днес ще постигнете доста, в случай че се концентрирайте върху значимото. Опитайте се да не се разсейвате и да се справите сами с най-важните неща. Малко евентуално е даже потвърдени съдружници да съумеят да ви се притекат на помощ в точния момент. Вероятни са промени в персоналните връзки. 
СКОРПИОН
Денят ви сигурно няма бъде лек и спокоен. Може да се появят непредвидени събития или комплициране, което да докара до блъсканица. Определено ще съумеете, в случай че действате вярно и запазите хладнокръвие. Важно е да взимате решенията независимо. Чуждите препоръки няма да са ви потребни. 
СТРЕЛЕЦ
Ползотворен и сполучлив ден. Днес интуицията ще ви подсказва какво би трябвало да извършите, с цел да спечелите значима победа и да обезоръжите хората, които от дълго време ви вредят скрито. Настройте се за решителни дейности от сутринта. Не правете взаимни отстъпки и действате бързо. Само по този начин ще съумеете.
КОЗИРОГ
Денят надали ще е без недоразумения. Възможни са както различия в работата, по този начин и персонални разногласия. Бъдете по-внимателни в бизнес връзките, изключително в случай че те са значими освен за вас. Добре е да избягвате даже дребните неточности, тъй че взимайте всичко насериозно и драговолно. 
ВОДОЛЕЙ
Днес ще имате доста работа и то главно за хора, които имат потребност от вашата помощ и поддръжка, на които не може да откажете. С новите познати, бъдете нащрек. Възможно е те да се опитат да злоупотребят с вашата добрина. Втората половина на деня е подобаваща за фамилни събития.
РИБИ
Денят надали ще донесе огромни промени. Но може да се случат събития, които ще ви носочат към забавни мисли и ще ви подскажат накъде да продължите. Опитайте се да наблюдавате деликатно какво се случва към вас. Това, което наподобява нищожно за другите, може да е значимо за вас. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР