Касите към Дирекция Местни данъци и такси“, гишета Деловодство“ и

...
Касите към Дирекция Местни данъци и такси“, гишета Деловодство“ и
Коментари Харесай

Център за административно обслужване на граждани към Община Благоевград вече ще бъде с непрекъснато работно време в делнични дни

Касите към Дирекция „ Местни налози и такси “, гишета „ Деловодство “ и отдел „ Гражданско положение “ в общинска администрация ще работят с непрестанно работно време от 08.00 ч. до 18.00 часа всеки работен ден. До момента то бе с спиране от 12.30 ч. до 13.00 часа.

Промените влизат в действие от понеделник (11 април), а решението е взето от кмета Илко Стоянов, като задачата е даване на бърза и качествена услуга на жителите.

Ако има поданици, които са влезнали на партера в постройката на администрацията преди края на оповестеното работно време, само че не са обслужени до неговото приключване, чиновниците ще не престават да работят до завършване на процеса.

Достъпът до Центъра за административно обслужване на Общината е улеснен за хора в неравностойно състояние и бременни дами. С цел улеснение на посетителите в постройката има и обособени места за попълване на документи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР