Кървав екшън между престъпни футболни фенове от “София - Запад

...
Кървав екшън между престъпни футболни фенове от “София - Запад
Коментари Харесай

Кръв по паветата! Синът на Миню Стайков пребит до смърт от ултраси на “Левски”

Кървав екшън сред незаконни футболни почитатели от “София - Запад ” и сина на алкохолния необут Миню Стайков - Стайко се е разиграл едно денонощие след съдбовната вечер на 16 ноември, когато агитките помляха и възпламениха центъра на столицата в символ на митинг против Боби Михайлов, написа в. “Уикенд ”.

 

Милионерското синче се заяло с ММА-побойника от “София-Запад ” Павел Георгиев-Павката, изяло шамарите и избягало с потрошен автомобил за 100 бона, настояват очевидци на печалната сцена.

 

Миналия петък, 17 ноември, Стайко Стайков, порядъчно накиснат с марков алкохол, се заял с ултраса и ММА-бияч Павел Георгиев-Павката и авера му Тони Хитлера, които с група левскари чествали успеха на боеца и някогашен ухажор на русата Златка - Георги Валентинов. Кадрите, като че ли извадени от филм на ужасите са се разиграли в оборотната чалготека “Театро ”, която е събирателен пункт на ъндърграунда.

 

На купона Стайко и Павел се заяли съществено, без да е ясна повода. След като Павката засяда на авансово резервираната маса, левскарската чудовище фиксира с взор Стайко и стартира да сипе обиди по негов адрес, т.к. наследникът на карнобатския винпром е измежду известните почитатели на ЦСКА. Ругатни като “червена свиня ” (бел.ред.: по този начин сините последователи наскърбяват червените), “боклук ” и “педал ” са единствено дребна част от словесната канонада, изсипала се по адрес на Стайков-младши. Той не останал задължен, наричайки Павката “говедо ” и насъскал охранителите си по него. Искрата към този момент е пламнала, а пазачите на “Театро ” колкото да успяли да изгонят враждуващите групи от заведението.

 

В мелето се присъединили бабаити и от двете компании и екшънът се пренесъл отвън заведението.  Охраната на Стайко колкото да съумяла да го избави и набута в една от скъпите му лимузини. Бандата на левскарите обаче го подгонили и съумели да потрошат пилотната кола от кортежа му, която е на стойност малко над 100 бона.

 

“Стайко изяде крепък мариз, скоро няма да смее да си покаже носа в София ”, описват участници в ударната група на “София-Запад ”. Милионерчето в действителност е избрало неправилните хора да се прави на мъж. През пролетта на м.г. Министерство на вътрешните работи разгласи за търсене боксьора Тодор Грудов - Теди Хитлера и въпросния Павел Георгиев-Павката, тъй като безусловно пребили от пердах любовник на плеймейтката Анна-Мария Чернева. Според полицейски източник, донжуанът, поискал силиконката бил културист, който след злощастната свалка бил признат в незабавното в кома, с заплаха за живота.

 

Тъмнокосата шантонерка и “Мис Силикон 2019 ” Анна-Мария Чернева е гадже на Теди Хитлера от близо 5 години, а в предишното бе сгодена за починалия милионер Христо Сираков - “Ицо 100-те манекенки ”. Пребитият културист ухажвал бръмчалката и с това си навлякъл гнева на Хитлера. Сред побоят нещастникът бил оставен да лежи в локва кръв, а докторите по знамение избавили живота му.

 

 

Тандемът Тодор Грудов - Павел Георгиев бяха и измежду задържаните в акция на Министерство на вътрешните работи хулигани пред пролетта на 2020 година по отношение на побоя над журналиста Слави Ангелов. В следствие прокуратурата упрекна други двама члена на “София-Запад ” - близнаците Никола и Георги Асенови и Бисер Митрев. Делото към момента не е завършило, само че и тримата инквизитори на Ангелов от дълго време не търкат наровете, откакто бяха пуснати под парична гаранция от съда.

 

 

Тодор Грудов - Теди Хитлера, има в досието си остаряла присъда за разпространяване на опиати още през 2011 година Той е осъждан по закона за спортното безчинство и неведнъж арестуван. През 2018 година Грудов бе привикан в полицията и санкциониран поради невръстния си наследник и друго дете. Те втрещиха мнозина откакто бяха снимани голи до кръста и изрисувани със свастики на стадион “Васил Левски ” по време на мача за купата сред “Левски ” и “Славия ”.

 

 

През последните години Теди Хитлера се утвърди като един от тарторите на групировката “София-Запад ”, измежду като различен паметен облик - Любомир Костадинов - Любо Младежа се отдръпна публично.

 

 

През лятото на 2019 година Хитлера бе разследван за побоя над маркетинговия шеф на “Левски ” Цветан Вълчев, който бе пребит от двама маскирани пред офиса на отбора на ул. “Тодорини Кукли ”.

 

 

40-годишният Тодор дължи прякора си “Хитлера ” на множеството пречупени кръстове, с които е нашарено тялото му. Свастика има допи и върху предния си зъб, а на гърба си е изобразил Бенито Мусолини. Има и няколко татуировки на Васил Левски, татуирал си е даже подписа на Апостола и герба на България.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР