Картите Таро привличат човечеството със своята мистика и магия. Те

...
Картите Таро привличат човечеството със своята мистика и магия. Те
Коментари Харесай

Какво предсказват картите ТАРО за юни

Картите Таро притеглят човечеството със своята мистичност и магия. Те са забулени в тайнството на многочислените митове и приказки, само че в действителност са самобитна енциклопедия на знаци, съгласно която гадателите изясняват знаците,  криптирани в тези карти.
Ето какво ви чака през юни 2021 година благодарение на тарологична прогноза за третия пролетен месец.
Таро прогноза на любовта за юни - 2021 година
Карта на месеца " Сила "
Тази карта приказва за мощ, храброст, осъзнатост и съпричастност. Тази карта Таро подсказва, че е време да осъзнаете действителността, да започнете да управлявате живота си, да поемете отговорност за своите дейности и действия, да бъдете толерантни към минусите на други хора, да увеличите вътрешната си мощ, да почувствате вътрешните си скотски инстинкти, да се погрижите за хармонията сред духовни и скотски страни на личността.
Сега ще ви трябват всичките ви сили и смелостта на вашите вярвания. Бъдете подготвени да се справите с всяка опасност. Време е да поставим всички старания, с цел да свършим нещата. Тук, обаче, не става въпрос за физическа мощ, а за просветеност.
Трябва също да помислите дали давате доста на колегата си, без да получавате нищо в подмяна. Следователно, самоанализът и толерантността ще ви донесат триумф. Нужна ви е устойчивост, с цел да преодолеете всички компликации по пътя си.
Таро прогноза за работа и кариера за юни-2021 година
Карта на месеца " Асо Жезли "
Тази карта споделя за началото на нов бизнес, автентичност, креативен взор към живота и прочут авантюризъм. Вярвайте в себе си и ще намерите правилния път. За да продължите напред обаче, ще би трябвало да се изправите пред обстоятелствата. Бъдете инициативни и предприемайте дейности с нови хрумвания.
Ще разрешите проблемите, стоящи пред вас. " Асо Жезли ", както всички асове, оповестява чувството за новото, когато се появи нещо ненадейно. Жезлите също са свързани с сила и деяние и по тази причина тази карта отбелязва всяко деяние във външния свят. Acото е ентусиазъм, което дава освен истински мисли, само че и сила, с цел да го оживи.
Сега сте запалени по предприемаческия дух. Това може да е изобретателна концепция, която се появява в главата ви, или безразсъден оптимизъм, който ще провокира деяние.
Прогноза за Таро за финанси за юни-2021 година
Карта на месеца " Звезда "
Тази карта споделя за ентусиазъм, идеални вероятности, откриване на избрани истини. Тя загатва за сбъдване на фантазиите, мощни убеждения, светлина в края на тунела, триумф, идеализация на задачата, нараснала бистрота, ново равнище на доверие в връзките и други сходни.
Това е пътеводна звезда, която е водила античните хора през моретата и земите. Звездният архетип ви дава свое управление, което ще ви води до триумф. Вашето себеизразяване ще доближи своя връх и ще можете да се надявате на по-добър живот. Ситуацията е много оптимистична: в случай че вярвате в себе си, можете да създадете нови благоприятни условия. Ще възстановите мира в душата си и ще бъдете удовлетворени от себе си и от своя път в живота.
Това е карта на вдъхновението. Тя обаче не е в положение да ви даде практическо решение на проблемите, вие сами би трябвало да го разберете.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР