Картините се наричат бърз фън шуй“ (или бърз баланс“). С

...
Картините се наричат бърз фън шуй“ (или бърз баланс“). С
Коментари Харесай

Фън шуй съвети: Как картините влияят на енергията на дома

Картините се назовават „ бърз фън шуй “ (или „ бърз баланс “). С помощта на изображения е най.лесно да се възстановява силата в къщата, да я балансира, тъй че да не стопира на никое място и да не застоява.

Къщата е второто тяло на човек и всичко в нея би трябвало да бъде хармонично. А картините, които сте избрали за вашия дом, могат доста да повлияят на това, каква ще бъде силата, която ще надделее. Особено деликатно би трябвало да методите към избора на изображения за спалнята и кухнята. На местата, където спим и ядем, всичко би трябвало да носи позитивна сила.

Не разделяйте цяло изображение

Сега е доста съвременно да разделите картината, с цел да извършите да вземем за пример триптих, само че експертите по фън шуй поучават да не вършиме това никога. Триптихът е позволен, в случай че това са три подготвени изображения, обединени в една тематика. Изключително нежелателно е да разделите една картина на части. Например, клон на цъфтяща сакура е позитивно и положително изображение, само че в случай че се нареже на три елементи, хармонията се губи.



Какво не би трябвало да слагате над таблата на леглото си

Най- доста внимание си коства да обърнете на избора на картини и изображения, които ще поставите над леглото. В съня си сме безусловно спокойни и всички облици и знаци проникват в нас, носейки или изгода или щета. В никакъв случай не би трябвало да окачите изображенията на вода над леглото си, тъй като това ще „ измие “ всичките ви любовни връзки. В допълнение към това, водата символизира изменничество.

Ако поставите изображение на цветя в главата на главата, тогава на напред във времето би трябвало да има две цветя. Ако картината има три цветя с равни размери, това ще сътвори изображение на трети човек, който може да се намеси във връзката ви.

Отървете се от картини с единични знаци

Единичните знаци дават преимуществото на Ин силата (черна, женска, вътрешна, земна, тежка) или единствено на сила Ян (бяла, мъжка, външна, небесна). Например, в случай че сте окачили фотография и тя изобразява самотно дърво на канара - това е ин. Единственият знак не е доста добър и може да навреди.

Струва си да избягвате картини и единствено с Ян сила. Например, изображения на пътища или мостове, по които се движат огромни потоци от коли. Такива картини се носят единствено от самотност.

Картини, които символизират напредък ще оказват помощ на връзката ви

Изображенията би трябвало да бъдат изпълнени със съживяваща мощ - да вземем за пример пролетни, слънчеви подиуми. Птиците летят, природата оживява, всичко цъфти. Това дава заряд и приток на мощ. По-добре е да избягвате картини с мрачни есенни подиуми, на които виждаме паднали листа, сивота и блян.



Внимавайте с истинските картини

По-добре е да ги закачите в огромни пространства, в специфични пространства или в огромни коридори. Ако това са дребни стаи, където прекарвате времето си постоянно, по -добре е да окачите копия на картините. Не е известно каква сила е имал художникът, когато е рисувал картината, тъй че е по-добре да се отбраните.

Намерете вярното място за модерно изкуство

Струва си да бъдете деликатни със актуалното изкуство. Неразбираеми изображения, опити с форми и цвят от време на време носят разрушителна мощ. Ако окачите фотоси в къщата, които са сложни за схващане и усещане това може да ви донесе комплициране и неустановеност.

Не висяйте фотоси на мъртви хора вкъщи

Ако човек е излязъл от този свят, не е належащо неговите фотоси да заемат прекалено много място в дома ви, даже това да са важи близки хора. Снимки и изображения на мъртви хора, без значение дали това са родственици или известни хора (учени, писатели, художници), носят отрицателна сила.



Изображения за финансово благоденствие

Съществуват пет сили: вода, дърво, огън, земя, метал. Всичко, обвързвано с парите, принадлежи на детайла дърво, тъй че дърветата и растенията са удобни за дома ви. Те целесъобразни както като облици, по този начин и в жива форма. Извън спалнята си можете да добавите и изображения свързани с огромен приток, като такива на водопади, в това число и картини с риба.

Рамките също са значими

Мнозина не обръщат внимание на рамките, само че съгласно фън шуй това не е вярно. Напуканите или надраскани рамки въздействат неподходящо на общата сила на къщата.

Лош знак е, в случай че картината падне. Ако това ви се случи, бъдете изключително деликатни през идващите дни, тъй като е допустимо това да значи, че ви чака отрицателно събитие.

Трябва да харесате картините, които имате вкъщи

При пазаруването на нови картини за дома главното предписание е да сте сигурни, че те ви харесват. Ако не сте сигурни 100% в избора си или интуицията ви нашепва, че това не е вярната картина за вас, по-добре на я купувайте.

Ако пък са ви подарили изображение, което не ви подхожда, не го закачайте вкъщи си, това евентуално ще ви донесе неприятни страсти, които можете елементарно да избегнете.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР