Картичката с лика на принц Хари и Меган Маркъл пристига

...
Картичката с лика на принц Хари и Меган Маркъл пристига
Коментари Харесай

В българско село получиха картичка от принц Хари и Меган

Картичката с лика на принц Хари и Меган Маркъл идва в Баничан преди дни. Тя е изненада за хората, които преди близо два месеца изпратиха подарък за младоженците, без да чакат противоположен отговор.

Румяна Джибова, секретар на читалище " Изгрев ": " От една страна малко бях сюрпризирана, въпреки това задоволена и в действителност горда. Значи горда поради това, че ние в Баничан, аз съм правоприемник на една такава просвета, която сме запазили, съумели сме да запазим и до през днешния ден и която е оценена и от кралския двор ".
Чорапите са втори подарък, който от читалището в Баничан създават за кралска женитба. Първият е бил за тържеството на княгиня Калина.
" Преди години ние низахме прапор за царската женитба на Калина, която беше в двореца в Самоков. И пряпора, с който се представяше гоцеделчевския район, е Баничански, също неповторим, единствено тука се прави ", сподели Джибова пред Българска национална телевизия.
От читалището в гоцеделчевското село Баничан се заричат, когато Меган и Хари станат родители, да ги зарадват още веднъж с неповторим подарък. Засега го пазят в загадка.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР