Кърт Кобейн остава сред най-влиятелните и популярни фигури в музиката,

...
Кърт Кобейн остава сред най-влиятелните и популярни фигури в музиката,
Коментари Харесай

Най-натрапчивите сцени в новия документ на Кърт Кобейн - последните моменти на звездата от Nirvana и скръбта на Кортни Лав

Кърт Кобейн остава измежду най-влиятелните и известни фигури в музиката, с дълбока тъга и горест, които към момента се усещат по целия свят по време на неговото изминават три десетилетия след гибелта му.

Основателят на гръндж рок групата Nirvana е единствено на 27 години, когато е открит мъртъв в оранжерията на дома си в Сиатъл на 8 април 1994 година, с полиция, постановяваща Come Певецът As You Are посегна живота си три дни по-рано и умря от самонаранена рана с пушка в главата.

Кобейн, който беше оживял от брачната половинка си Кортни Лав и едногодишното им дете щерка Франсис Бийн Кобейн, беше приветстван като гласа на едно потомство преди неговото самоубийство. Сега, 30 години след гибелта на бащата на едно дете, нов документален филм на BBC хвърля светлина върху дните, предхождащи гибелта му.

Разказано напълно посредством въздействащи и рядко виждани архивни фрагменти, някои от които прави своя дебют по английската телевизия, Moments that Shook Music: Kurt Cobain дава занемарен разка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР