Карлос Насар спечели европейската титла в категория до 89 кг.

...
Карлос Насар спечели европейската титла в категория до 89 кг.
Коментари Харесай

Карлос Насар взриви публиката и стана безапелационен еврошампион

Карлос Насар завоюва европейската купа в категория до 89 кг. Той събра дуел от 391 кг. Втори остана Антонино Пицолато от Италия с 380 кг, а бронзовият орден остана за Марин Робу от Молдова с 378 кг.

Насар съобщи в третия си опит в изгласкването 224 кг, което щеше да е нов международен връх в придвижването и дуела, само че се отхвърли, откакто Пицолато сгреши в последния си опит. Карлос авансово бе оповестил, че задачата му е купата, а не върха.

Здравенякът от Червен бряг, който още е младеж прибра всички златни медали в категория - 176 в изхвърляне, 215 в изтласкване и дуела.

Карлос взе купата още след първото придвижване, когато с три съвършени опита стигна до 176 кг. Така той усъвършенства европейските и международни върхове за юноши и младежи до 23 година и остана единствено на два кг от стандарта при мъжете от 178 кг, с цел да има нов континентален връх. Световният в движижнието е 180 кг на китаеца Даин Ли.

Карлос излезе на предствянето с българска носия и взриви цялостната " Арена София ". Преди началото на категорията се извиха опашки за билети, с цел да се види чудото в щангите.

Снимка: sportal.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР