Карлос Насар говори пред репортери минути, след като спечели Европейското

...
Карлос Насар говори пред репортери минути, след като спечели Европейското
Коментари Харесай

Карлос Насар: Искам всички златни медали през годината

Карлос Насар приказва пред кореспонденти минути, откакто завоюва Европейското състезание по повдигане на тежести. Насар акцентира, че желае да завоюва всички златни медали през тази година и се цели единствено в това.

„ Доволен съм, само че заради крамп в крайници реших да не изтласквам трети път. Имам още капацитет, който мога да разпростра. За мен това беше същинска победа – да изпълня залата. Въпреки болежките, които имах, заради обезводняване. Това е успеха за България – толкоз хора пристигнаха да видят българска европейска купа “, стартира Насар.

„ Определено хората трансфораха това съревнование в обичаното ми място. Пътят към Олимпиадата... Не стопираме тренировки, даже другата седмица съм на съревнование. Не съм не запомнил задачата си и ще я пъдя до дъно. Днес нямах температура, само че заради нея смъкнах килограми и бях обезводнен. Това аргументи крампа в крайници ми. Амбициите на Карлос са да вземам участие във всички съревнование и на всички места да взема златните медали. Публиката пя дружно с мен и това нещо трябваше да се случи за българския народ “, сподели още Насар.

„ Не ме тормози, че той съобщи 220 кг. Дори мислех да мина да му покажа по какъв начин става работата “, приключи с усмивка европейският първенец на България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР