Карлос КОНТРЕРАДжендър пропагандата заля спирките на градския транспорт с пълната

...
Карлос КОНТРЕРАДжендър пропагандата заля спирките на градския транспорт с пълната
Коментари Харесай

Кой одобри тази провокация?

Карлос КОНТРЕРА
Джендър пропагандата заля спирките на градския превоз с цялостната поддръжка на Столична община. Според Вас това ли е най-актуалната тематика в града, която заслужава да бъде рекламирана? 
Ако не подкрепяте София Прайд, значи вие и вашето семейство възпитавате в децата си ненавист!Това е внушението, което грее от десетки реклами по спирките на градския превоз в София. Цяла серия от рекламни пана ни убеждава, че в случай че сме последователи на обичайното семейство и възпитаваме децата си в този, дух, то ги възпитаваме в ненавист към другите. Ако смятате, че е обикновено едно семейство да е сред мъж и жена ще ви нарекат хомофоб, фашист и какво ли още не. И ще ви пуснат донос до прокуратурата, да вземем за пример да ви проверява за закононарушение от ненавист...
Това е открита агитация, която цели провокация и нагнетяване на напрежение измежду всички, които считат, че е обикновено едно семейство да е сред мъж и жена. Срещу всички, за които е обикновено едно дете да има мама и баща, а не две или три мами, двама бащи и пр. 
Защо Столична община позволи това да се случи на общинска собственост- спирки на градския превоз? Кой го утвърди? Рекламаните организации безотговорно ли могат да си поставят каквото им хрумне? Колко коства тази акция и за сметка на софиянци ли е тя?
Тези и други въпроси насочвам към кмета на Столична община.
А ето и 5 хрумвания за смислена акция, която можеше да бъде подкрепена от Общината:
- Подкрепа за самотни родители отглеждащи децата си
- Подкрепа за надарени деца от небогати фамилии
- Подкрепа за фамилии с две и повече деца за тяхното развъждане и обучение. Столична община е в голям дълг към близо 10 000 фамилии за чиито деца няма място в детските градини
- Подкрепа за български производители и фермерски пазари
- Подкрепа за дребни бизнесмени, които да разкрият добре платени работни места> фейсбук
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР