Карлос Контрера Снимка: фейсбукКарлос Контрера, фейсбукСвободна Европа“ иска забраната на

...
Карлос Контрера Снимка: фейсбукКарлос Контрера, фейсбукСвободна Европа“ иска забраната на
Коментари Харесай

Контрера: „Свободна Европа“ иска забраната на Вазовото „Аз съм българче“? За да интегрираме 100 000 деца на бежанци, трябва да променим образователната си система

 Карлос Контрера Снимка: фейсбук

Карлос Контрера, фейсбук

„ Свободна Европа “ желае възбраната на Вазовото „ Аз съм българче “?

Става дума за една публикация, излязла предходната седмица, в която от „ Свободна Европа “ разсъждават по какъв начин ще интегрираме 100 000 деца на бежанци/мигранти.

Говори се към този момент с съответни цифри и в един абсурден законопроект (Закон за убежището и бежанците) е записано, че законопроектът се внася, с цел да преодолее пречките пред приемането ни в Шенген. Излиза, че същите държавни органи, които са ни убеждавали, че нови спънки и условия за Шенген към нас няма, а внасят план на 5 януари, дни откакто Денков е оповестил, че сме постигнали триумф и няма никакви спомагателни претенции от Австрия.

Очевидно България се приготвя като терен за буферна зона, където незаконните мигранти, изповядващи исляма в огромната си част, да бъдат отделяни и тези, които ще бъдат потребни на западноевропейските стопански системи, да бъдат придърпвани, а тези, които не правят работа – да стоят в буферната зона и какво се случва – няма значение.

Тезата да станем плуралистично общество е ултралиберална – поради 100 000 души 6-7 милиона българи би трябвало да си трансформират просветителната система. Това е цинизъм и въпросът не опира единствено до „ Аз съм българче “. Няма да се спрат единствено с „ Аз съм българче “, занапред ще има всевъзможни екзотични хрумвания от този вид. Цялата концепция е в изречението, че просветителната ни система е етноориентирана – към българите. Е, към кого да е? Към джендърите ли? С сходни публикации се приготвя почвата за офанзивата през институциите, тъй като сега ръководят ултра либералите, с поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Започва преформатирането на децата през просветителната система и е типична денационализаторска акция, която се бори с националното възприятие, с обичайните полезности и неслучайно преди дни Иван Кръстев, непосредствен до соросоидните кръгове е споделил, че демокрацията 2024 година е в заплаха.

Тези хора се кахърят от една националистическа, дясно-консервативна вълна, която може да ги отвее и да ги смъкна от властта, която са окупирали; това малко малцинство и издевателстват над нас и неслучайно стартират с такива провокации. Ние го назоваваме офисен/градски/либерален планктон, който ще бъде мобилизиран, с цел да дава отпор. Те употребяват своята кресливост и достъп до всевъзможни медии, с цел да дават отпор на националистическите и консервативни трендовете, които потеглят освен в Европа.

Тези дни ще обявявам повече информация за скандалния законопроект, който е разгласен за публично разискване и приготвя почвата България да бъде превърната в мигрантско гето – буфер сред Изтока и Запада…

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР