Карлос Контрера, Фейсбук Бойкикев поканен в неделното студио по една

...
Карлос Контрера, Фейсбук Бойкикев поканен в неделното студио по една
Коментари Харесай

Контрера: „Демократична България“ – поредният провален соросиден политически проект

Карлос Контрера, Facebook

Бойкикев поканен в неделното студио по една от огромните медии с разбор за обстановката с природния газ. Заключавам, че няма никаква концепция по какъв начин да се излезе от обстановката. Обяснява и за геополитиката. Не били организирали от ДъБъ митинга против Газпром, а будни жители. По въпроса, че въпреки всичко купуваме същия съветски газ, само че през медиатори и по-скъпо - нищо, нито дума. Виждал заплаха за геополитическата ориентировка на страната. И други сходни бабини девитини, които съгласно мен към този момент не хващат дикиш и пред омърлушения елекорат на Демократична България.

Липсва обаче това лустро, оня възторг да се громи мафията и ретроградните сили. Прозира и лека горест в Бойкикев, че Подмяната не го ще и него, и апаратчиците му и ще разделят с тях един електорат на изборите.

Въобще един спокоен рев, едно отчаяние, цялостна липса на живец и политическа посока. А повода за това е една - тегобата от пропадналото четворно ръководство. А тя е налице заради няколко елементарни обстоятелството - Демократична България се отхвърлиха от прокламирания си десен профил и управляваха с партията на някогашните комунисти; Демократична България не осъществиха нито едно от гръмките си обещания, които врещяха години по площадите; Демократична България взе участие в едно провалено ръководство, което ще бъде запомнено единствено с безпорядък, простотии и задаваща се беднотия и бедност.

Та има за какво Бойкикев да е толкоз преклонен, добродушен и отстъпник. Споделям тези мисли, тъй като Демократична България доста обича да се пъчи, да раздава ум и морални присъди, само че откъм работа по никакъв начин не го докарват. Това е следващият провален соросоиден политически план, който макар налятите в него запаси, се дъни при първия управнически тест. И най-парадоксалното е, че колкото повече се излагат Демократична България и Промяната, толкоз повече насочват гласоподавателите към проруските партии и тези, което съгласно мен е един всеизвестен неуспех в тактиката на кукловодите от Козяк. Бадева е вложено в политически инженеринг, фрагментите явно не стават. И по този начин.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР